Άρης: Επένδυση στον άξονα και στα επιθετικά άκρα

Βασίλης Βλαχόπουλος20 Ιουλίου 2024

Η απόφαση ισχυροποίησης της μεσαίας αλλά και επιθετικής γραμμής είναι δεδομένη και πηγάζει μέσα από το χαμηλό επίπεδο δυναμικής που παρουσίασε ο Άρης της περσινής περιόδου γι’ αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη η επένδυση του μεγαλύτερου μέρους της επένδυσης στις δύο συγκεκριμένες γραμμές.

Από τις αρχές της εβδομάδας κυριαρχεί η πληροφορία που θέλει τους «κίτρινους» να είναι σε θέση να προχωρήσουν στην ανακοίνωση των πρώτων μεταγραφικών κινήσεών τους, πλην ασφαλώς του 17χρονου Σενεγαλέζου Κλέιτον Ντιαντί ο οποίος περισσότερο αποτελεί μελλοντική επένδυση.

 Κατά τις ίδιες πηγές, βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με στόπερ, μέσο αλλά και ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στα επιθετικά άκρα.

 Χθες, κυκλοφόρησαν νέες πληροφορίες για τον Πάολο Φερνάντες αλλά αποδείχθηκε ότι η υπόθεση του Ισπανού μεσοεπιθετικού διαχωρίστηκε από την αντίστοιχη πώλησης του Μόζες Οντουμπάτζο (καθώς τα ανταλλάγματα για τον Άρη ήταν αποκλειστικά οικονομικά) και δεύτερον, ο 26χρονος πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ στην Κύπρο δείχνοντας ότι είναι στο πλάνο του Ματίας Αλμέιδα.

Γενικώς, η απόφαση που έχει ληφθεί προβλέπει τη διάθεση του μεγαλύτερου μέρους του διαθέσιμου ποσού για την ενίσχυση της ομάδας προς όφελος ισχυροποίησης της μεσαίας γραμμής και επιθετικής γραμμής. Έχει αποφασιστεί δηλαδή μια μεγάλη δαπάνη για τον βασικό αμυντικό χαφ της ομάδας της επόμενης περιόδου και την προσθήκη δύο παικτών στα επιθετικά άκρα υπό το καθεστώς εκτίμησης ότι οι περσινοί winger δεν ανταποκρίθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. 

Βέβαια μετά την πώληση του Μόζες Οντουμπάτζο στην ΑΕΚ, πέραν της ήδη υπάρχουσας ανάγκης για την απόκτηση βασικού αριστερού full back, το ίδιο θα ισχύσει και στη δεξιά πλευρά. Επίσης, καθώς οι Βέλεθ-Ροζ προβλέπεται να έχουν υποστηρικτικό ρόλο στο κέντρο της άμυνας, θα πρέπει να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός και για την ακρίβεια αριστεροπόδαρος για να συνθέσει το βασικό αμυντικό δίδυμο με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς. 

Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι ήδη γίνονται διαπραγματεύσεις με κεντρικό αμυντικό ο οποίος στα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.