ΠΑΕ Άρης: Ελεύθερος ο 22χρονος για τον εμπρησμό των γραφείων

Metrosport Team07 Ιουνίου 2024

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 22χρονος, μετα την απολογία του, για τον εμπρησμό στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», λίγες ώρες μετά τον τελικό κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. 

Ενώπιον του 1ου τακτικού ανακριτή, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε ενα κατάστημα γρήγορου φαγητού την ώρα του περιστατικού και επικαλείται την μαρτυρία άλλου ατόμου για την επιβεβαίωση . Μάλιστα, επισήμανε ότι εργαζόταν στη φρουρά των ποδοσφαιριστών του Άρη.

 Με σύμφωνα γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης. Του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 7.000 ευρώ.

Οι κατηγορίες που του αποδίδονται

 Ο νεαρός, υπήκοος Αλβανίας, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος που είχε εκδοθεί σε βάρος του από τον ανακριτή. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, εμπρησμό, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, απειλή, όπως επίσης παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

 Επίσης, διώκεται για κατοχή μικροποσότητας χασίς που βρέθηκε πάνω του κατά τη σύλληψή του. Για αυτο το αδίκημα σχηματίστηκε ξεχωριστή και ο 22χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

 Κατά πληροφορίες, ο 22χρονος φέρεται να είναι οργανωμένος οπαδός του Άρη, ενώ έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για ληστείες έχοντας αποφυλακιστεί πρόσφατα μετά από ποινή που εξέτισε στις φυλακές.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.