Άρης: Έκανε… πρόβα το σχέδιο ενόψει Λαμίας στο «Κλ. Βικελίδης»

Γιώργος Στράντζαλης03 Οκτωβρίου 2024

Μετά από τις δύο νίκες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ο Αρης υποδέχεται το Σάββατο (5/10) τη Λαμία και στόχος είναι το «3 στα 3».

Οι Κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άκη Μάντζιο να εστιάζει αρκετά στο τακτικό κομμάτι, σε ένα παιχνίδι που θα είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα και ο Αρης πρέπει να βρει το… σχέδιο να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα για να πετύχει το στόχο της.

Ο προπονητής του Αρη δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέρα από τους τραυματίες Βέλεθ και Μάγιο, καθώς ο Φαμπιάνο έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς και εκτός απροόπτου θα είναι κανονικά στη διάθεσή του για το αρχικό σχήμα.

Ο Χουάνκαρ αναμένεται να επιστρέψει και αυτός στην αποστολή ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις επιλογές του Μάντζιου. Επιπλέον, στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθεί για πρώτη φορά ο Κουάισον και αναλόγως της εξέλιξης, που θα έχει ο αγώνας είναι πιθανό να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Η ΠΑΕ μέσα από το κανάλι της στο youtube, ανέβασε μερικά πλάνα από την τελική πρόβα στο Κλεάνθης Βικελίδης, των παικτών του Άκη Μάντζιου ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στη Λαμία...

  • Δείτε το βίντεο από την προπόνηση του Άρη:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.