Άρης: «Εγγύηση» ο Νταρίντα, πέτυχε το 11ο του γκολ

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Άρης πήρε την πρόκριση απέναντι στον Εθνικό με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα σκόρερ και πρωταγωνιστήΟ Τσέχος μέσος πραγματοποίησε την πρώτη του φετινή παρουσία στην αρχική ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων» βρίσκοντας δίχτυα για 11η φορά με τη φανέλα του Άρη.

Στόχος του Άρη ήταν να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Εθνικό. Να μην επηρεαστεί από το rotation και να έχει κέρδη από την αναμέτρηση αυτή, πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το πέτυχε και είχε ως κέρδος την επιβεβαίωση της «εγγύησης» του Βλάντιμιρ Νταρίντα. Ο Τσέχος μέσος επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα του Άρη και για πρώτη φορά φέτος βρέθηκε στις πρώτες επιλογές του Άκη Μάντζιου.

Συμμετέχοντας σημαντικά και ουσιαστικά σ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Νταρίντα ήταν ο παίκτης που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και υπέγραψε την πρόκριση του Άρη στο τελικό 0-1.

Αυτή μάλιστα ήταν η 72η συμμετοχή του με τη φανέλα του Άρη και πέτυχε το 11ο γκολ ως παίκτης των «κιτρινόμαυρων», μετρώντας παράλληλα και 7 ασίστ.

Κυρίως ωστόσο «υπενθύμισε» με την αγωνιστική του ποιότητα δημιουργικά για ποιον λόγο θεωρείται ως «εγγύηση» στο κέντρο του Άρη και είχε -δικαίως- χαρακτηριστεί βαρόμετρο στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.