Άρης: Έφτασαν Καρ, Μπέιτς και Μπλούμπεργκς

Στέλιος Παρθενάκης13 Αυγούστου 2023

Τους τρεις από τους έξι –ο 7ος είναι υπό αναζήτηση- ξένους της ομάδας της νέας σεζόν υποδέχτηκαν πριν από λίγο οι άνθρωποι του Άρη. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι Ρόμπερς Μπλούμπεργκς, Μάνι Μπέιτς και Μάρκους Καρ.

Τους τρεις αθλητές υποδέχτηκε για λογαριασμό της ΚΑΕ Άρης ο τιμ μάνατζερ Χρήστος Ταπούτος ενώ στο αεροδρόμιο Μακεδονία ήταν και κάποιοι φίλοι της ομάδας που τους έδωσαν κασκόλ.

Ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς δήλωσε: «Δεν βλέπω πολύ μπροστά, προσπαθώ να συγκεντρωθώ στην στιγμή, θέλω να βλέπω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε» και πρόσθεσε: «Είχα μία καθοριστική συζήτηση με τον προπονητή, αυτό με έκανε να αποφασίσω να έρθω στον Άρη. Επίσης είδα πολλά βίντεο με τον κόσμο του Άρη και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ήταν κάτι που με έπεισε να δεχθώ». 

Μπλούμπεργκς και Μπέιτς με τον Στέλιο Παρθενάκη

Ο Μπλούμπεργκς κατέληξε λέγοντας για το παιχνίδι του: «Μπορώ να επιτεθώ από την περιφέρεια αλλά και κοντά στο καλάθι. Μου αρέσει να παίζω άμυνα, μπορώ να παίξω όλες τις θέσεις, από το «1» ως το «5» και να ΄νω ότι μου ζητήσει ο προπονητής».

Ο Μάνι Μπέιτς είπε από την πλευρά του: «Ανυπομονώ να παίξω στο υψηλό επίπεδο, παίζω με ενέργεια και δύναμη μέσα στην άμυνα. Έχω δει πολλά βίντεο από τον κόσμο του Άρη και την τρελή ατμόσφαιρα και αυτό θέλω να το ζήσω» ενώ αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά του: «Είμαι ένα καλός μπλοκέρ, θέλω να φέρω ενέργεια στην ομάδα και να κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσει. Επίσης φέρνω δύναμη στην άμυνα». 

Αναφερόμενος στον κόσμο του Άρη είπε: «Είναι παθιασμένοι και αυτό μου αρέσει» και τόνισε για την πρώτη παρουσία στην Ευρώπη : «Θα χρειαστώ λίγο χρόνο προσαρμογής αλλά όσο περνάνε τα παιχνίδια, θα γίνομαι και καλύτερος».

Ο Μάρκους Καρ έχασε μία από τις βαλίτσες του, όχι όμως και το χαμόγελο του, δηλώνοντας: «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να δω την πόλη. Είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσει η σεζόν».

Σχετικά με το τι ξέρει για τον Άρη, απάντησε: «Έχω μάθει αρκετά πράγματα για την ομάδα, ξέρω πως έχει παθιασμένους φιλάθλους, ότι αγωνίζεται σε μία ανταγωνιστική Λίγκα. Επίσης γνωρίζω πως στον Άρη έπαιξε ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ που είναι φίλος μου και την περασμένη εβδομάδα μιλήσαμε και μου είπε τα πάντα για τον κόσμο, την πόλη, την ομάδα».

Αναφέρθηκε και αυτός στον κόσμο της ομάδας: «Είδα αρκετά βίντεο με τους φιλάθλους του Άρη, πόσο τρελοί είναι για την ομάδα. Και στα δικά μου social media είχα πολλά μηνύματα από οπαδούς της ομάδας, το γήπεδο είναι από τα κορυφαία στην Ελλάδα, ανυπομονώ να τους γνωρίσω και να παίξω μπροστά τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.