Άρης: Έχει πρόταση από τη Σέρο Πορτένο ο Σέρχιο Αραούχο

Βασίλης Βλαχόπουλος13 Σεπτεμβρίου 2024

Το ενδεχόμενο επιστροφής στη Λατινική Αμερική φαντάζει ως το επικρατέστερο για τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος έχει στα χέρια του πρόταση από την Σέρο Πορτένο, την ομάδα από την Παραγουάη την οποία κατευθύνει ο Μανόλο Χιμένεθ και καθώς διαπιστώνει ότι ο Άρης δεν έχει σκοπό να του προσφέρει το συμβόλαιο που ζητά…

Το Metrosport.gr έχει γράψει κατ’ επανάληψη ότι ο έμπειρος Αργεντίνος επιθετικός δεν αποτελεί τη βασική επιλογή του Άρη, ίσα-ίσα που βρίσκεται στην τελευταία θέση μιας λίστας τεσσάρων επιθετικών. Αυτή η ιεράρχηση έγινε βάσει των αγωνιστικών χαρακτηριστικών του παίκτη, των οικονομικών απαιτήσεών του αλλά και των ενδοιασμών για την κατάστασή του δεδομένου του ότι είναι χωρίς ομάδας εδώ και δύο μήνες. Συν τοις άλλοις, οι οικονομικές απαιτήσεις του παραμένουν υψηλές, αν και μειώθηκαν κατά περίπου 200.000 ευρώ σε σχέση με αυτές που είχε ζητήσει σε μια συζήτηση που έλαβε χώρα τον περασμένο Ιούλιο. 

Το πρωί της Παρασκευής (13/9) αναφέρθηκε ότι ο Αργεντίνος ήταν στην Κύπρο για να κλείσει στην Ομόνοια σε μια πληροφορία η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα διότι η μεν πρόταση της κυπριακής ομάδας δεν ξεπέρασε τα 400.000 ετησίως και ο δε παίκτης έκανε… άνοιγμα στον Άρη έχοντας παράλληλα στα χέρια του πρόταση από την Παραγουάη.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για τη Σέρο Πορτένο, την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ με τον οποίον συνεργάστηκαν στην ΑΕΚ. Μάλιστα αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνεται και από τα media της Παραγουάης. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι η πλευρά του παίκτη έκανε «άνοιγμα» προς τον Άρη στο τελευταίο 24ώρο αλλά το ύψος των οικονομικών απαιτήσεων δεν έδωσε… διάρκεια στη συζήτηση καθώς οι «κίτρινοι» έχουν αποφασίσει ότι αν είναι να διαθέσουν ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ, θα το κάνουν γι’ άλλον ποδοσφαιριστή. Γι’ αυτό εξάλλου βρίσκονται σε διαδικασία επαφών με ελεύθερους επιθετικούς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.