Άρης: Δυσκολεύει του Μπάρε λόγω της ανόδου της Εσπανιόλ

Metrosport Team24 Ιουνίου 2024

Η Εσπανιόλ ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση από το πρώτο παιχνίδι με την Οβιέδο και πήρε την άνοδο στην La Liga. Εμμέσως πρόκειται για ένα γεγονός που επηρεάζει και τον Άρη…

Δυσκολεύει η περίπτωση του Κέιντι Μπάρε για τους «κίτρινους», λόγω της ανόδου των Καταλανών στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Η περίπτωση του Αλβανού διεθνούς μέσου ήταν εξ αρχής δύσκολη για τον Άρη, ωστόσο μετά την άνοδο της Εσπανιόλ τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.

Ο 26χρονος μέσος αγωνίστηκε βασικός στη νίκη με 2-0 της Εσπανιόλ με την οποία οι Καταλανοί πανηγυρίζουν την επιστροφή τους στην La Liga και ο ίδιος σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Έχοντας μια πολύ γεμάτη σεζόν ο Μπάρε έχει τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά που αναζητεί ο Άρης για τη μεσαία του γραμμή, ενός ανασταλτικού μέσου δηλαδή που διαφοροποιείται από τον τρόπο παιχνιδιού των Ζουλ και Βερστράτε.

Η άνοδος της Εσπανιόλ όμως αλλάζει τα δεδομένα, καθώς οι Καταλανοί δεν αποκλείεται να κρατήσουν τελικά τον ποδοσφαιριστή με νέο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.