Άρης: Δίνει χρόνο σε Χουάνκαρ, δεν θα πιέσει Σουλεϊμάνοφ και Φαμπιάνο

Μάνος Χατζάκης23 Σεπτεμβρίου 2024

Τον Εθνικό Πειραιώς αντιμετωπίζει την Τετάρτη (25/9, 15:00) ο Άρης για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και οι «κιτρινόμαυροι» κινούνται σε ανάλογο ρυθμό, προκειμένου να διεκπεραιώσουν την υποχρέωση με ομάδα πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας. Το συγκεκριμένο ματς αποτελεί ευκαιρία και για κάποιες αλλαγές στην 11άδα, δεδομένου ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορεί να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Στην κατηγορία αυτή θα ήταν ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει φετινό ντεμπούτο κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, καθώς ο Ρώσος πλάγιος χαφ εξέτισε την ποινή των 5 αγωνιστικών, που του είχε επιβληθεί στον ίδιο θεσμό, μετά τον τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Παρόλα αυτά, ο Σάπι είναι νοκ άουτ, λόγω μικροπροβλήματος τραυματισμού (σ.σ: χτύπημα στο πόδι) από τη χθεσινή προπόνηση κι έτσι «τρέχει», για να προλάβει τον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ατομικό, πάντως, έκανε χθες (22/9) και ο Φαμπιάνο και, πιθανότατα, η τεχνική ηγεσία θα επιλέξει να μην τον πιέσει, ώστε να είναι κι εκείνος έτοιμος για το ντέρμπι στην Τούμπα.

Από την άλλη, ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Χουάνκαρ, ο οποίος είναι το προτελευταίο απόκτημα, στην περίοδο των ελεύθερων. Ο Ισπανός έχει κάνει ήδη ικανοποιητικό αριθμό προπονήσεων με τον Άρη κι έτσι δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αριστερό άκρο της άμυνας, δίνοντας χρόνο ξεκούρασης στον Μάρτιν Φρίντεκ, ο οποίος παίζει συνεχώς στη συγκεκριμένη πλευρά.

Προς το παρόν, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Άκης Μάντζιος προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, αλλά η λογική λέει ότι δεν θα αλλάξει πολλά, θέλοντας να τελειώνει, όσο νωρίς γίνεται, την υπόθεση «νίκη», χωρίς να δώσει δικαιώματα στους Πειραιώτες, οι οποίοι θα κυνηγήσουν την έκπληξη, δυσκολεύοντας τη ζωή των «κιτρινόμαυρων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.