Άρης-Διεθνείς: Έμεινε στον πάγκο ο Σαμόρα και επιστρέφει

Γιώργος Στράντζαλης10 Σεπτεμβρίου 2024

Ισόπαλη (0-0) αναδείχθηκε η Κόστα Ρίκα στον αγώνα με τη Γουατεμάλα, για τα προκριματικά του Concacaf, με τον Άλβαρο Σαμόρα να μένει στον πάγκο.

Έτσι, ο επιθετικός του Αρη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική έχοντας ένα «γεμάτο» ημίχρονο στον προηγούμενο αγώνα (6/9) με τη Γουαδελούπη, που πέρασε ως αλλαγή στο 46’ στη θέση του Μπραν Φλόρες και πανηγύρισε τη νίκη με 3-0.

Η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη

Στην επόμενη διακοπή, τον Οκτώβριο, η Κόστα Ρίκα, που βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς, θα αντιμετωπίσει το Σουρινάμ και ξανά τη Γουατεμάλα (εντός έδρας).

Η επιστροφή του Σαμόρα στη Θεσσαλονίκη αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ώρα και αμέσως θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος και το απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι που έχει ο Άρης στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Στην πρώτη 3άδα αγώνων του Άρη στο Πρωτάθλημα, με Ατρόμητο, Πανσερραϊκό και Αστέρα Τρίπολης, ο Κοσταρικανός δεν είχε τόσο ενεργό ρόλο στο πλάνο του Άκη Μάντζιου, με τον χρόνο συμμετοχής του να περιορίζεται σε μόλις 32 λεπτά...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.