Άρης: Διακοπή, προπόνηση και... επόμενη 3άδα

Μάνος Χατζάκης07 Οκτωβρίου 2024

Μία μέρα ρεπό είχαν στη διάθεσή τους οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά τη νίκη επί της Λαμίας, που έφερε την ομάδα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας συνεχίζοντας παράλληλα και το σερί των νικών, μετά τους έξι βαθμούς στα δύο ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Από σήμερα, οι «κιτρινόμαυροι» μπαίνουν και πάλι στο γήπεδο βλέποντας, πλέον, τον αγώνα με την Athens Καλλιθέα.

Η διακοπή, λόγω των εθνικών ομάδων, δεν έφερε έξτρα ξεκούραση πέρα από 24 ώρες, καθώς Άκης Μάντζιος και ποδοσφαιριστές θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα στο «Δασυγένειο».

Η αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα είναι προγραμματισμένη για τις 20 Οκτωβρίου, ωστόσο ο Άρης έχει περιθώρια να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εικόνα του και να σταθεροποιήσει την απόδοσή του, από τη στιγμή που η επόμενη 3άδα αγώνων είναι εντός των δυνατοτήτων του.

Οι «κιτρινόμαυροι» παίζουν, λοιπόν, με την Athens Καλλιθέα και στις 27 Οκτωβρίου ταξιδεύουν στην Αθήνα, για να αντιμετωπίσουν στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει μείνει πίσω στη διεκδίκηση της κορυφής έχοντας εννέα βαθμούς σε επτά παιχνίδια.

Στη συνέχεια, οι Θεσσαλονικείς έχουν κι άλλο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Επομένως, η διακοπή, όσο κι αν... διακόπτει τον αγωνιστικό ρυθμό, δίνει και περιθώρια ένταξης ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν έχουν βρει ακόμη τον δικό τους ρυθμό.

Αναφερόμαστε στους Σάπι Σουλεϊμάνοφ, Λίντσεϊ Ροζ, Φαμπιάνο Λέισμαν και βέβαια τον Ρόμπιν Κουάισον, ο οποίος είναι και η τελευταία προσθήκη στις μεταγραφές.

Όλη η διαδικασία, λοιπόν, ξεκινά από σήμερα, καθώς δεν υπάρχει λόγος να χαθεί χρόνος, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα έχει μπει ψυχολογία διεκδίκησης κάτι παραπάνω από την 5η θέση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.