Άρης: Δεν ψήνεται με την προοπτική της Βραζιλίας ο Φαμπιάνο-Τι περιμένει

Γιώργος Στράντζαλης29 Ιουνίου 2024

Στη Βραζιλία τα τελευταία 24ώρα φημολογείται ενδιαφέρον της Βάσκο ντα Γκάμα και της Φλουμινένσε για τον Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος τυπικά από αύριο κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. 

 Κατα το περιβάλλον του 33χρονου όμως η ιδέα του επαναπατρισμού δεν είναι κάτι που τον ελκύει αυτη τη στιγμή καθώς περιμένει προτάσεις με καλύτερες προοπτικές, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο. 

Έχει τ' αυτιά του ανοιχτά προς Κατάρ και Σαουδική Αραβία αναμένοντας προτάσεις με την προοπτική να πάρει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο στην καριέρα του. 

Την ίδια στιγμή που ο Αρης περιμένει να μάθει τις προθέσεις του Φαμπιάνο και να λάβει οριστική απάντηση στην πρόταση που κατέθεσε για επέκταση της συνεργασίας τους. 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο παίκτης είναι σε αναμονή προτάσεων απο τα Εμιράτα ούτως ώστε να πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του, όπως επίσης και ότι δεν βιάζεται.

 Απο την άλλη, όμως, ο Αρης εχει βάλει σχετική deadline στον ποδοσφαιριστή και δεν πρόκειται να τον περιμένει εσαεί καθώς πρέπει να προχωρήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό. 

Κάτι που διαμήνησε στον Βραζιλιάνο στην τελευταία τους συνάντηση ζητώντας άμεσα την απάντησή του. 

 Το ιδεατό κι εκείνο που θέλει η πλευρά του Αρη ειναι να έχει απάντηση μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Ιουλίου. Μένει να φανεί αν θα την λάβει, ή ο Φαμπιάνο θα συνεχίσει το παιχνίδι της υπομονής κερδίζοντας όσο χρόνο μπορεί για να βρει αυτό που ψάχνει.

 Για την ώρα παντως δεν το έχει βρει. Κι αυτό προκύπτει από τις προτάσεις που έχει δεχτεί και τις οποίες απέρριψε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.