Άρης: Χειρουργείο για Λαζέφσκι, μάξιμουμ δύο μήνες η απουσία του

Βασίλης Βλαχόπουλος21 Αυγούστου 2024

Ο Νέιτ Λαζέφσκι ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, η απόφαση αντιμετώπισης του τραυματισμού με χειρουργική επέμβαση είναι πλέον οριστική και το διάστημα της απουσίας του προσδιορίζεται στους δύο μήνες.

Το πρόβλημα τραυματισμού του Αμερικανού φόργουορντ διαπιστώθηκε κατά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε λίγο μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά υποβλήθηκε σε πρόγραμμα θεραπειών καθώς όμως εκτιμήθηκε ότι αυτή η λύση δεν διασφάλιζε την ολοκληρωτική επίλυση του προβλήματος αποφασίστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

Για την ακρίβεια, ακόμη κι αν προσωρινά ξεπερνούσε το πρόβλημα, θα ελλόχευε ο κίνδυνος παρουσίασης αυτού στη διάρκεια της χρονιάς. Γι’ αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η οποία, θα γίνει, το αργότερο, εντός των επόμενων 48 ωρών.

Αυτή η απόφαση συνδυάζεται με την αντίστοιχη του Γιάννη Καστρίτη να περιμένει τον 25χρονο φόργουορντ. Ο Νέιτ Λαζέφσκι προβλέπεται να επιστρέψει στη δράση κατά τα μέσα του Οκτώβρη και στο διάστημα που θα μεσολαβήσει ο Έλληνας τεχνικός θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του χρησιμοποιώντας στη θέση «4» του Τζος Ρόμπερτς, Λευτέρη Μαντζούκα και Γιώργο Γκιουζέλη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.