Άρης: Χαμογελαστοί και όχι γελασμένοι

Μάνος Χατζάκης14 Αυγούστου 2024

Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο σπορ. Όπως και πολλοί, που ασχολούνται μαζί του, από όποιο πόστο κι αν το κάνουν. Οι σχέσεις δοκιμάζονται, ακόμη κι αν έχουν δοκιμαστεί για τρία χρόνια, για παράδειγμα στη σχέση Άρη και Φαμπιάνο. Τα τρία χρόνια, θα γίνουν άλλα τόσα και το γενικό (και καθόλου βιαστικό) συμπέρασμα είναι πως όλοι έμειναν ικανοποιημένοι με την τελική συμφωνία.

Ποιοι λόγοι οδήγησαν, όμως, την ΠΑΕ, αλλά και τον 33χρονο Βραζιλιάνο να δώσουν τα χέρια και να βγουν φωτογραφία γεμάτη χαμόγελα;

Ο Άρης έψαξε αρκετά, από τη μέρα που κατάλαβε πως ο Φαμπιάνο ζητά τον ουρανό με τ' άστρα. Τον ουρανό τον είχε και στην πρώτη 3ετία, τα άστρα προέκυψαν μετά την τελευταία του σεζόν που -ομολογουμένως- ήταν σεζόν για μεταγραφή.

Η πλευρά του Λέισμαν ζήτησε πολλά, ο Άρης τού έδωσε αρκετά, αλλά οι ποδοσφαιριστές -συνήθως- έχουν μάθει να είναι... καλομαθημένοι, αφού η αγορά στην μπάλα είναι χαοτική.

Παρόλα αυτά όμως, ο Φαμπιάνο δεν είχε προτάσεις που να του ταιριάζουν. Διάφοροι μίλησαν για λανθασμένο χειρισμό από την πλευρά του, όταν αρνιόταν τα χρήματα που του πρόσφερε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο Λατίνος στόπερ είχε δικούς τους λόγους να μείνει Θεσσαλονίκη και, όσοι τον ήξεραν λίγο καλύτερα, γνώριζαν πως θα περιμένει, παίρνοντας περισσότερο ρίσκο στην υπόθεση.

Ούτε Σαουδική Αραβία, ούτε Βραζιλία, ούτε Κύπρος, ούτε... Ελλάδα. Σε αυτές τις περιοχές του χάρτη, ο Φαμπιάνο έριχνε τις ζαριές του, αλλά οι αριθμοί δεν τον βόλευαν.

Το «χάλασμα» της μεταγραφής Σισέ, άρχισε να αλλάζει το κλίμα.

Οι «κιτρινόμαυροι» πίστευαν ότι θα βρεθεί λύση με τον Σούντμπεγκ από τη Λουντογκόρετς, που ήταν μεταξύ των πρώτων επιλογών, ωστόσο οι Βούλγαροι ζητούσαν απίθανα ποσά και ο Καρυπίδης δεν έκανε (σε αυτή την περίπτωση) το παιχνίδι τους, θεωρώντας πως μπορεί να βρει κάτι καλύτερο.

Ο Φαμπιάνο είχε, στο μεταξύ, εγκατασταθεί Θεσσαλονίκη και οι επαφές έγιναν πιο προσωπικές και σε καλύτερο κλίμα μεταξύ του ίδιου και της ΠΑΕ.

Μπροστά στον «κίνδυνο» να βγουν όλοι χαμένοι, επικράτησε το συμφέρον και των δύο.

Ο Άρης έκανε οικονομικότερη λύση, την οποία δεν αντιμετώπιζε ως τέτοια, προ δύο -και κάτι μηνών- ο Φαμπιάνο παράλληλα επεδίωκε να μείνει Ελλάδα και να πάρει όσα χρήματα δεν έβρισκε κάπου αλλού.

Και επειδή ο 33χρονος στόπερ ξεκουράστηκε, ξεθόλωσε και είδε το συμφέρον του από άλλη οπτική, οδηγήθηκε στην πιο βολική επιλογή, όπως έδιναν και οι πιθανότητες από τις αρχές Ιουνίου.

Θεωρητικά, ο Άρης ήταν η τελευταία επιλογή του παίκτη, με τη λογική ότι έψαχνε και τον ουρανό και τα άστρα.

Τα άστρα και η συναστρία ευνόησαν και τον Άρη, ο οποίος θα ήθελε να πάει στα σίγουρα, βλέποντας πόσο πολύ καθυστερεί και η υλοποίηση των μεταγραφών σε καίριες θέσεις.

Ο Φαμπιάνο ήταν -επίσης- η τελευταία επιλογή των διοικούντων, μόνο που, και για τους δύο, η επιλογή κρίνεται safe, δεδομένης της καλής συνεργασίας των προηγούμενων τριών ετών.

Και στο τέλος της ιστορίας, έμειναν όλοι ικανοποιημένοι, χαμογελαστοί και όχι γελασμένοι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.