Άρης: Αυτοί πηγαίνουν στη Ρόδο - Η απουσία για το παιχνίδι με τον Κολοσσό

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2024

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία της για τη σαββατιάτικη (26/10, 17:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό H Hotels στη Ρόδο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL. Ποιοι είναι οι «13» που απαρτίζουν την αποστολή.

Ο Νέιτ Λαζέσφκι δίνει κανονικά το «παρών» για Ρόδο, όχι όμως και ο Γιώργος Γκιουζέλης, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Τσεντεβίτα.

Στη σχετική ενημέρωση, η ΚΑΕ αναφέρει: «Μετά τη νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας Βίκος Cola, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θέλει να πετύχει το δεύτερο συνεχόμενο επιτυχές αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα.

Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για τη Ρόδο το πρωί της Παρασκευής (25/10) και το απόγευμα θα προπονηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας.

Στη Θεσσαλονίκη παρέμεινε ο Γιώργος Γκιουζέλης. Ο Έλληνας φόργουορντ υποβλήθηκε ε μαγνητική τομογραφία μετά τον τραυματισμό του στο χέρι, στον αγώνα με την Cedevita Olimpia Ljubljana και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και οστικό οίδημα στον αντίχειρα. Ο αθλητής ξεκίνησε αποθεραπεία.

Την αποστολή του ΑΡΗ Midea για τον αυριανό αγώνα απαρτίζουν οι:

1 James Banks

2 Landers Nolley

4 Βασίλης Τολιόπουλος

5 David DeJulius

7 Βασίλης Καζαμίας

10 Μάνος Χατζηδάκης

11 Nate Laszewski

13 Λευτέρης Μποχωρίδης

16 Βασίλης Πουρλίδας

17 Τηλέμαχος Βησσαρίου

22 Trey Woodbury

23 Josh Roberts

55 D’Moi Hodge»

Χασανίδης: «Χρειάζονται περισσότερα καλά διαστήματα»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα:

«Ακολουθεί μία δύσκολη αναμέτρηση στη Ρόδο, απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Κολοσσός. Ο αντίπαλός μας ξεκίνησε τις φετινές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με τρία σερί εκτός έδρας ματς και θα έχει έξτρα κίνητρο παίζοντας για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του.

Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο για 40 λεπτά, για να φύγουμε με τη νίκη από τη Ρόδο. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Cedevita είδαμε πολλά απ’ αυτά που θέλουμε να παρουσιάσει η ομάδα φέτος και στόχος μας είναι να αυξάνουμε σταδιακά τα καλά διαστήματά μας στους αγώνες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.