Άρης: Ατομικό ο Ενκουλού, αύριο η αποστολή για Λεβαδειακό

Δημήτρης Καλαϊτζής09 Ιανουαρίου 2023

Ο Άρης άρχισε τη μίνι προετοιμασία του για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (11/1, 16.00) στο Βικελίδης.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους, με τον Νικολάς Ενκουλού να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. 

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στο Ρύσιο και με την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Άλαν Πάρντιου θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: 

''Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους ξεκίνησαν στον χθεσινό νικηφόρο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές) με τον Νικολάς Ενκουλού να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. 

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το μεσημέρι στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό (11/01, 16:00), στο πλαίσιο της 6ης φάσης του «Novibet Κυπέλλου Ελλάδας» (2η Αγωνιστική)''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.