Άρης-Αστέρας AKTOR: Θέλει να πάει με ηρεμία στη διακοπή-Ώρα έναρξης, κανάλι μετάδοσης

Δημήτρης Καλαϊτζής31 Αυγούστου 2024

Μετά από τον βαθμό στο Περιστέρι και το διπλό στις Σέρρες ο Άρης θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο στην έδρα του και να πάει με ηρεμία στη διακοπή. 

Το μόνο μελανό σημείο στο αποψινό (31/8, 20.00) παιχνίδι είναι η απουσία του κόσμου των «κιτρίνων», καθώς η αναμέτρηση είναι κεκλεισμένων των θυρών. 

Ο Άκης Μάντζιος είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει για το ματς με τους Αρκάδες τόσο τον Ζαν Ζουλ, ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών, όσο και τον Φαμπιάνο Λέισμαν. 

Παρά το γεγονός ότι ο Έλληνας τεχνικός του Άρη έχει αυξημένες επιλογές στο μπλοκάκι του δεν δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του για τον σημερινό αγώνα με τον Αστέρα AKTOR.


Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στο Novasports Prime. Φυσικά, θα υπάρξει ενημέρωση για την αναμέτρηση και μέσω του Metropolis 95,5 και του metrosport.gr.

Οι πιθανοί «11» του Άρη

Ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με κεντρικό δίδυμο στην άμυνα τους Μπράμπετς και Φαμπιάνο και στα πλάγια θα παραμείνουν για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι οι Φρίντεκ και Μάγιο. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής αναμένεται να διατηρηθεί η τριάδα Μόντσου, Σιφουέντες και Μανού Γκαρθία.

Ο Λορέν Μορόν θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης και από αριστερά του ο Ισπανός στράικερ θα έχει τον Σίστο και δεξιά του τον Ντιαντί. 

Η αποστολή των «κιτρίνων»: Κουέστα, Σίντκλεβ, Μάγιο, Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Εμβοντό, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Γκαρσία, Σίστο, Σαβέριο, Ζαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον ΝΠΣ Βόλο (0-1), ενώ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος πέτυχε ένα ασύλληπτο διπλό, νικώντας με 1-0 τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ. 

Ο Αστέρας παραδοσιακά κάνει «ζημιές» στους μεγάλους και ο Άρης δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να πέσει στην παγίδα και να θεωρήσει επειδή είναι το ματς στην έδρα του ότι θα έχει ένα εύκολο βράδυ. 

Η αποστολή των Αρκάδων: Παπαδόπουλος, Τσιντώτας, Καστάνιο, Ντελί, Ρούμπεν Γκαρθία, Άλβαρες, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Τζανδάρης, Μούμο, Ρέντζιτς, Μπαρτόλο, Παλάσιος, Άνταμ, Ρεγκίς, Μάντζης, Καλτσάς, Τζίμας, Ζουγλής.

  • Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Βοηθοί του θα είναι οι Νικολακάκης και Δέλλιος.
  • Τέταρτος ορίστηκε ο Πολυχρόνης , ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Ευαγγέλου και Κωσταράς. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.