Άρης-Αστέρας AKTOR: Η παράδοση στη Θεσσαλονίκη

Metrosport Team31 Αυγούστου 2024

Το πρώτο... «τρίποντο» στην έδρα του θέλει να πανηγυρίσει ο Άρης, μετά το παιχνίδι του κόντρα στον Ατρόμητο, όπου μοιράστηκαν βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, αλλά και το διπλό στις Σέρρες.

Αυτή τη φορά, ο Άρης συναντά τον Αστέρα AKTOR, με τον Άκη Μάντζιο να υπολογίζει αυτή τη φορά τόσο τον Ζαν Ζουλ, ο οποίος εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών, όσο και τον Φαμπιάνο Λέισμαν.

  • Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απόψε στις 20:00, από το Nova Sports Prime.

Η σύμπτωση

Μάλιστα, οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και την περσινή περίοδο για την 3η αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη, όπου ο Άρης επικράτησε με 3-2, ενώ με το ίδιο σκορ, αλλά υπέρ του Astera Aktor ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση τους στην Τρίπολη για τον Β’ Γύρο.

Ο Asteras Aktor έχει δύο ισοπαλίες και δύο νίκες ως φιλοξενούμενος σε 14 συνολικά αναμετρήσεις, καμιά εκ των οποίων δεν έχει τελειώσει χωρίς γκολ, αφού οι δύο μεταξύ τους ισοπαλίες είναι με 1-1.

Η ευρύτερη νίκη του Άρη σημειώθηκε στις 14 Απριλίου 2013, όταν επικράτησε με 5-1 στην πιο παραγωγική μέρα της καριέρας του Ανδρέα Τάτου στην Super League, αφού σε εκείνη την αναμέτρηση σημείωσε το μοναδικό χατ τρικ του.

Τα άλλα δύο γκολ του Άρη είχαν έρθει από τον Τριανταφυλλάκο και τον Αγγελούδη, ενώ για τον Asteras Aktor είχε σκοράρει ο Κάφα.

Οι αναμετρήσεις σε αριθμούς 

  • 14 συναντήσεις
  • 10 νίκες Άρη
  • 2 ισοπαλίες
  • 2 νίκες Αστέρα AKTOR
  • Γκολ: 24 -10

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.