Άρης: Αρνήθηκε πρόταση για τον Μορόν, συζητάει μαζί του για νέο συμβόλαιο

Γιώργος Στράντζαλης26 Αυγούστου 2024

Πρόταση για τον Λορέν Μορόν από Σαουδική Αραβία πήρε στα χέρια του ο Αρης, όπως υποστηρίζει η ΠΑΕ, την οποία όμως αρνήθηκε και σύμφωνα με τους Κιτρινόμαυρους συζητάει ήδη με τον Ισπανό επιθετικό την προοπτική επέκτασης και αναπροσαρμογής του συμβολαίου του.

Η κουβέντα για τον Μορόν και το μέλλον του έχει ανοίξει από τις αρχές του καλοκαιριού και φτάνοντας προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεδομένα πρόκειται για ένα θέμα που… καίει και ο Αρης καλείται να το διαχειριστεί.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ΠΑΕ ήρθε πρόταση για τον Ισπανό πρώτο σκόρερ του περσινού Πρωταθλήματος ύψους μάλιστα 4 εκατ. ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας την οποία όμως οι Κιτρινόμαυροι αρνήθηκαν κρίνοντάς την μικρή και λέγεται μάλιστα ότι έχουν μπει ήδη σε διαδικασία συζήτησης με τον Μορόν για ανανέωση του συμβολαίου του για την επόμενη τριετία με αναπροσαρμογή στον ετήσιο μισθό του και ασφαλώς μεγαλύτερα νούμερα (σχεδόν διπλάσια) από αυτά που αμείβεται. 

Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη κι εφόσον δεν προκύψει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές τότε δεν αποκλείεται ο παίκτης να παραμείνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.