Άρης: Απάντηση «χαμηλού ρίσκου» η παραμονή Φεράρι

Μάνος Χατζάκης09 Αυγούστου 2024

Μπράμπετς, Νταρίντα και πλέον... Φρίντεκ είναι η τσεχική τριάδα στο φετινό ρόστερ του Άρη, η οποία παραμένει multicultural, έχοντας ισπανική βάση, η οποία πλαισιώνεται από ποδοσφαιριστές διαφόρων εθνικοτήτων. Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν τη μεταγραφική τους ενίσχυση, προσπαθώντας να διαμορφώσουν το ρόστερ τους όσο πλησιάζει η πρεμιέρα της Super League.

Ο Μάρτιν Φρίντεκ ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη και κατ' επέκταση να... προσγειωθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας εκεί όπου υπάρχει μόνο ο Φράνκο Φεράρι και ο Μάρτιν Μοντόγια, ο οποίος όμως είναι δεξιός οπισθοφύλακας. Ο Αργεντινός αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στην Ολλανδία, χάνοντας κι άλλους πόντους, όπως συνέβαινε άλλωστε από την περασμένη αγωνιστική σεζόν, όπου -σε καμία περίπτωση- δεν κέρδισε απόλυτα την εμπιστοσύνη του Άκη Μάντζιου.

Θεωρητικά και μάλλον πρακτικά, πλην του Φεράρι, οι Θεσσαλονικείς έχουν δύο επιλογές στα αριστερά της άμυνας και φαινομενικά νιώθουν... καλά, καθώς ο Μοντόγια μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική και στα δεξιά, εκεί όπου πιθανότατα θα είναι βασικός ο Ούγκο Μάγιο.

Θεωρητικά, πάλι, ο Φεράρι αποτελεί τον (πιο) αδύναμο κρίκο στην 4άδα της άμυνας, έστω κι αν λογίζεται ως δεύτερη επιλογή. Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά η παρουσία του στην ομάδα δεν είναι φουλ διασφαλισμένη.

Στην παρούσα φάση, δεν έχει τεθεί (σοβαρά) το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας. Μόνο κάποιες σκέψεις υπάρχουν για τον Αργεντινό αμυντικό, οι οποίες δεν έχουν εκφραστεί, ιδιαίτερα, προς την πλευρά του.

Αναλόγως των υπολοίπων κινήσεων, των δαπανών αλλά και το πώς μπορεί να αξιοποιηθεί θα γίνουν (ή μη) συζητήσεις για πιθανή αποχώρηση, αλλά -τουλάχιστον- στην έναρξη του πρωταθλήματος, η λογική λέει πως ο προπονητής του Άρη θα ήθελε τον έχει για παν ενδεχόμενο. Ο Φεράρι δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του στο περασμένο πρωτάθλημα, κανείς δεν ξέρει αν μπορεί να το πράξει φέτος, όμως, η θέση του μόνο σίγουρη δεν είναι.

Και πριν οι Θεσσαλονικείς καλύψουν τα κενά τους, ίσως δεν ασχοληθούν και πολύ με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος -έως τότε- θα συνεχίσει την... προσπάθεια να πείσει. Αν τα καταφέρει ή όχι είναι ερώτημα με απάντηση χαμηλού ρίσκου, καθώς πλέον θα υπάρχουν δύο επιλογές. 

Των... ομόσταυλων Φρίντεκ και Μοντόγια.

Αν δε, προστεθεί και τρίτη, δηλαδή απόκτηση κι άλλου αριστερού μπακ, τότε ο Φεράρι θα περάσει -γρηγορότερα ακόμη- στην πίστα που λέει «Έξοδος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.