Άρης: Αουτσάιντερ για Κογιάδο, αλλά είναι ακόμη μέσα στο «παιχνίδι»

Γιώργος Στράντζαλης17 Ιουλίου 2024

Καθώς ο Άλεξ Κογιάδο παραμένει διαθέσιμος στην αγορά, στον Άρη κρατούν ανοιχτή την υπόθεσή του γνωρίζοντας εδώ και καιρό, όμως, ότι η προοπτική συνεργασίας τους δεν εξαρτάται από την Μπέτις αλλά από την απόφαση του ποδοσφαιριστή για το μέλλον του.

Ο σύλλογος της Ανδαλουσίας είναι γνωστό από τις προηγούμενες εβδομάδες ότι δεν έχει στο πλάνο της νέας σεζόν τον 25άχρονο επιθετικό και ψάχνει τρόπο ν’ απεμπλακεί από το συμβόλαιό του. Νεότερα δημοσιεύματα στην Ισπανία μάλιστα αναφέρουν ότι θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει. Αυτό δεν έγινε μέχρι στιγμής διότι δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία μαζί του, επειδή ο Ισπανός προτιμάει να δοθεί δανεικός, όπως την περσινή σεζόν για παράδειγμα, που έπαιξε στην Αραβία, παρά να λύσει εντελώς το συμβόλαιο του, σε μια προσπάθεια μάλλον να εξαντλήσει κάθε περιθώριο μήπως στο άμεσο μέλλον “κερδίσει” μια θέση στο ρόστερ της Μπέτις.

Ζωντανές τις ελπίδες

Αυτό το κλίμα κάνει τους Κιτρινόμαυρους να διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες για την απόκτηση του Κογιάδο, ακόμη κι αν δεν είναι το φαβορί λόγω και της διστακτικότητας του ποδοσφαιριστή να έρθει στην Ελλάδα. Εξάλλου, σύμφωνα με τα ισπανικά media η Σαουδική Αραβία αποτελεί τον πιθανότερο προορισμό για τον 25χρονο επιθετικό διατηρώντας τον Αρη σε ρόλο αουτσάιντερ.

Χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Eldesmarque» αφήνει να εννοηθεί ότι υπάρχει διαφωνία μεταξύ της Μπέτις με τον ποδοσφαιριστή σχετικά με τον τρόπο επίλυσης του ζητήματός του. «Ο Ραμόν Πλανές εξέπληξε τους πάντες το περασμένο καλοκαίρι όταν αποφάσισε να υπογράψει τον Άλεξ Κογιάδο με συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών”, αναφέρει. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Μπέτις βρίσκεται πλέον στην Αλ Οκχούντ, την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι ο Κογιάδο υπό τη μορφή δανεισμού. Και συνεχίζει το δημοσίευμα: 

«Πληροφορίες του Eldesmarque αναφέρουν ότι παρά την πρόθεση του club (Μπέτις) για την πώληση του παίκτη, ο ποδοσφαιριστής εξετάζει μια προσφορά από τη Σαουδική Αραβία για να πάει ξανά ως δανεικός”, καταλήγοντας ότι... “Ο παίκτης έχει δεχθεί τηλεφωνήματα από διάφορες χώρες με σκοπό να πάει ως δανεικός αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει. 

Προσανατολίζεται σε δανεισμό

Η πιθανότητα επιστροφής στη Μέση Ανατολή φαντάζει ως επικρατέστερη. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και οι εμπλεκόμενες πλευρές ελπίζουν ότι θα ολοκληρωθούν στις επόμενες ημέρες… Ο Αρης του Λορέν Μορόν και του Μάρτιν Μοντόγια, είναι ένα από τα club που προσπαθούν να τον αποκτήσουν ως δανεικό, αλλά οι συζητήσεις δεν έχουν μετουσιωθεί… 

Η Μπέτις θέλει πώληση και ο Κογιάδο προσανατολίζεται σε δανεισμό. Αυτή είναι η πρόθεση του club”, αναφέρει μεταξύ άλλων. Να σημειωθεί πως ο Κογιάδο δεν βρίσκεται στην Αυστρία με την υπόλοιπη ομάδα της Μπέτις για την προετοιμασία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.