Άρης: Ανσαριφάρντ, ο 32ος

Γιώργος Στράντζαλης16 Φεβρουαρίου 2024

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πήρε τα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα του Αρη, καθώς μπήκε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις του προχθεσινού αγώνα στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. 

Ο Ιρανός επιθετικός ενσωματώθηκε στο ροτέισον του Άκη Μάντζιου και έγινε ο 32ος παίκτες που αγωνίζεται φέτος την Κιτρινόμαυρη φανέλα και είναι δεδομένο ότι σταδιακά ο χρόνος συμμετοχής του θα αυξάνεται καθώς είναι ένας παίκτης που έχει προπονητικό ρυθμό και μέσα από τα παιχνίδια θα βρει και τον αγωνιστικό ρυθμό που του λείπει για να «κολλήσει» με το υπόλοιπο σύνολο. 

Αν και… νέος στην ομάδα, έπιασε αμέσως το κλίμα και τη σημαντικότητα των αναμετρήσεων με τον Παναιτωλικό προς την επίτευξη του στόχου της παρουσίας του Αρη στον τελικό. Μάλιστα, στους πανηγυρισμούς εντός κι εκτός αποδυτηρίων, όπου συμμετείχαν και οι φίλαθλοι της ομάδας, ο Καρίμ έδειξε να το απολαμβάνει. 

Αυτό διαπιστώθηκε και μέσα από το προσωπικό του post στα social media μετά τον αγώνα στο Αγρίνιο, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου. Συνεχίζουμε μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.