Άρης: Αναμένει Ρέιντζερς και Κρουζέιρο για τον Σιφουέντες

Metrosport Team02 Αυγούστου 2024

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η συμφωνία μεταξύ Άρη και Ρέιντζερς για τον μονοετή δανεισμό του Χοσέ Σιφουέντες με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 5 εκατ. ευρώ, ωστόσο υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή που πρέπει να ρυθμιστούν.

Ένα από τα βασικά θέματα των αθλητικών media στη Βραζιλία, είναι οι ριζικές αλλαγές στην Κρουζέιρο δεδομένου ότι δώδεκα παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο, με σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων και την αναζωογόνηση της ομάδας.

Μέσα σε αυτούς που θα αποχωρήσουν είναι και αυτό του Χοσέ Σιφουέντες με τον οποίον ο Άρης έχει συμφωνήσει, όπως ασφαλώς και με τη Ρέιντζερς η οποία έχε τα δικαιώματά του. 

Η συμφωνία περιλαμβάνει τον ετήσιο δανεισμό του ποδοσφαιριστή αλλά και την υποχρεωτική ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο 26χρονος μέσος από το Εκουαδόρ παραμένει στη Βραζιλία αλλά δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα δίχως να αντιμετωπίζει πρόβλημα αλλά γιατί είναι ζήτημα χρόνου η αποχώρησή του από την Κρουζέιρο για λογαριασμό του Άρη. 

Μάλιστα, έχει γίνει συζήτηση μεταξύ της Ρέιντζερς με τη βραζιλιάνικη ομάδα και οι οποίες σχετίζονται με την απόφαση πρόωρης διακοπής του δανεισμού του ποδοσφαιριστή.

Στον Άρη περιμένουν την ολοκλήρωση των επαφών και κυρίως την άφιξη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα και τουλάχιστον να είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου σ’ ένα από τα φιλικά παιχνίδια που θα προηγηθούν της έναρξης του Πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.