Άρης: Χωρίς τον Περσίδη για την πρώτη νίκη στη σεζόν

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2023

Σήμερα (9/10) το πρωί η ομάδα του Άρη πέταξε για το Πανεβέζις της Λιθουανίας, εκεί όπου αύριο (10/10, 19:00) θα αναμετρηθεί με την Λιετκαμπέλις, στο πλαίσιο της 2η αγωνιστική του BKT EuroCup.

Με τον Νίκο Περσίδη να παραμένει στην Θεσσαλονίκη ώστε να συνεχίσει την θεραπεία του για το διάστρεμμα το οποίο υπέστη, η αποστολή του Άρη Midea αποτελείται από τους: Διαμαντή Σλαφτσάκη, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλη Τολιόπουλο, Μάρκους Καρ, Δημήτρη Κατσίβελη, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Γιώργο Φίλλιο, Λευτέρη Μποχωρίδη, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ρομπέρτο Γκάλινατ.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη, Γιάννη Καστρίτης, και του Βασίλη Τολιόπουλου:

Καστρίτης: «Να είμαστε πανέτοιμοι σωματικά και πνευματικά»

«Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για το EuroCup απέναντι σε μία πολύ καλή και σκληρή ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα. Εμείς προερχόμαστε από ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και σε 48 ώρες πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι σωματικά και πνευματικά για να προσεγγίσουμε με τον πιο σωστό τρόπο το παιχνίδι απέναντι στη Λιετκαμπέλις».

Τολιόπουλος: «Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων»

«Μετά από δύο πολύ δύσκολους αγώνες στην έδρα μας, απέναντι στην Γκραν Κανάρια και τον Ολυμπιακό, ξεκινάμε τα εκτός έδρας μας,, με μία αναμέτρηση υψηλών απαιτήσεων κόντρα στη Λιετκαμπέλις. Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, αλλά πρέπει να συνηθίσουμε σε τέτοιες καταστάσεις. Η Λιετκαμπέλις είναι μία πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και σκληράδα, οπότε πρέπει να κάνουμε πολύ καλή εμφάνιση για να κερδίσουμε στην έδρα τους. Πρέπει να έχουμε ενέργεια στην άμυνα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.