Άρης: Αν όχι πώληση, τότε σίγουρα αναπροσαρμογή για τον Πάλμα

Γιώργος Στράντζαλης08 Ιουλίου 2023

Καθώς τα περισσότερα από τα σενάρια που κυκλοφόρησαν και αφορούν το μέλλον του Λούις Πάλμα αποδείχθηκαν… φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες, το ζήτημα που πλέον συζητείται στο εσωτερικό του Αρη είναι η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με σκοπό την αύξηση των οικονομικών απολαβών του.

Το ενδεχόμενο πώλησης του Λούις Πάλμα προφανώς παραμένει στο τραπέζι αλλά τα δεδομένα δεν έχουν ως έχουν παρουσιαστεί από ελληνικά και ξένα media υπό την έννοια ότι δεν έχουν προκύψει οι προϋποθέσεις για να γίνει deal. Καμία από τις προτάσεις που κατατέθηκαν δεν ικανοποίησε τους «κίτρινους», γι’ αυτόν τον λόγο πρόσφατα σημείωσε ο Θόδωρος Καρυπίδης (στη συνάντησή του με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα) ότι… «δεν θα πουληθεί ο παίκτης αν δεν έρθει πρόταση η οποία θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις μας. 

Μόνο αν δώσουν τα λεφτά που έχουν ζητήσει θα φύγει και μάλιστα με προτεραιότητα το εξωτερικό». Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης δεν έθεσε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αλλά ήταν απόλυτα κάθετος για τα οικονομικά δεδομένα ενδεχόμενης πώλησης. Δεν θα ικανοποιήσει τίποτε λιγότερα από τα 4.5-5 εκατ. ευρώ βάσει της τωρινής αξίας του παίκτη. Αν μάλιστα παραμείνει στην ομάδα και παρουσιάσει αγωνιστικό πρόσωπο αντίστοιχο της περασμένης σεζόν, προφανέστατα θα αυξηθεί και η αξία του.

Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν ότι παράλληλα αυτής της συζήτησης έγινε και μία άλλη με πρωτοβουλία του Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής έχει την άποψη ότι κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να αμείβεται αναλόγως των εμφανίσεών του και του ρόλο του και υπό αυτή την έννοια έκρινε αναγκαία την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του παίκτη με αυξημένες οικονομικές απολαβές. 

Εκτιμά ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο η ομάδα θα αποδώσει δικαιοσύνη αναγνωρίζοντας την προσφορά του παίκτη σ’ αυτή και κυρίως θα συμβάλλει στη συγκέντρωση του επιθετικού από την Ονδούρα στις τρέχουσες υποχρεώσεις του με τον Αρη. Κακά τα ψέματα – και καθώς αποδείχθηκε μέσα από τις δημόσιες τοποθετήσεις του – φαντάστηκε οικονομικές απολαβές πέντε κι έξι φορές μεγαλύτερες (σε περίπτωση μεταπήδησής του σε άλλη ομάδα) σε περίπτωση που πουληθεί σε άλλη ομάδα. 

Ο Παλίκουτσα αντιλαμβάνεται ότι ένας παίκτης αυτής της ηλικίας είναι εύκολο να παρασυρθεί, κυρίως όμως θέλει να αμειφθεί βάσει της σημασίας του ρόλου του στην ομάδα αλλά και να του δείξει ότι ο Αρης ενδιαφέρεται εμπράκτως για την εξέλιξή του αλλά και ότι ξέρει να αναγνωρίζει. Κατά τις ίδιες πηγές, αυτή η κουβέντα δεν θα αργήσει να γίνει εκτός κι αν στις επόμενες ημέρες αλλάξουν άρδην τα δεδομένα και προκύψει πρόταση η οποία θα ικανοποιεί τα «θέλω» του Αρη. Πρόσφατα η «Μ» έγραψε ότι το club που στο τελευταίο διάστημα ασχολείται έντονα με την περίπτωσή του είναι η αγγλική Λιντς αλλά κι ένας ισπανικός σύλλογος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.