Άρης: Αλλαγή δεδομένων με Κογιάδο, στα πλάνα προετοιμασίας της Μπέτις!

Γιώργος Στράντζαλης26 Ιουνίου 2024

Ο Άλεξ Κογιάδο αποτελεί βασικό στόχο του Άρη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, με τους Κιτρινόμαυρους μάλιστα να έχουν δείξει επίσημα ενδιαφέρον στην Μπέτις για τον 25άχρονο ποδοσφαιριστή. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από πρόσφατα δημοσιεύματα στα ισπανικά media

  Τα δεδομένα ωστόσο φαίνεται να διαφοροποιούνται ή τουλάχιστον να μην είναι τόσο ευνοϊκά για τον Άρη, στην προσπάθεια που κάνει ν’ αποσπάσει τη θετική απάντηση τόσο του Κογιάδο, όσο και της ομάδας από την Ανδαλουσία, η οποία, μέχρι πρότινος, φαινόταν σχεδόν σίγουρο ότι δεν έχει τον ποδοσφαιριστή στα πλάνα της επόμενης σεζόν.

Με δηλώσεις του, ο Manu Fajardo, τεχνικός διευθυντής της Μπέτις, αναφέρθηκε στο μέλλον του Ισπανού για τον οποίον ξεκαθάρισε ότι θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας. 

“Ο δανεισμός του και η παρουσία του στη Σαουδική Αραβία ήταν αρκετά καλή, ήταν από τους παίκτες με τις υψηλότερες επιδόσεις τους τελευταίους μήνες. Το συμβόλαιο του (σ.σ: με την Μπέτις) είναι σε ισχύ και αναμένεται να συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας. 

Αν ο εκπρόσωπός του δείξει πραγματικό και επίσημο ενδιαφέρον και όλες οι πλευρές αντιληφθούν ότι είναι καλό για τον ίδιο τον παίκτη και για τον σύλλογο, τότε είμαστε πρόθυμοι να το ακούσουμε”, είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις που φιλοξενούνται στην “Mundo Deportivo”, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.