Κάλεσμα της ΚΑΕ Άρης στον κόσμο: «Το γεμάτο γήπεδο είναι και φέτος σήμα κατατεθέν»

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2023

Ο Άρης φιλοξενεί σήμερα (22/10, 20:15) στο Nick Galis Hall την Καρδίτσα, για την 3η αγωνιστική της Basket League, με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να καλεί τον κόσμο της ομάδας να δώσει σε ακόμη έναν αγώνα δυναμικό παρών στο γήπεδο.

Αναλυτική η ανάρτηση της ΚΑΕ Άρης: Ακόμα μία ημέρα αγώνα, ακόμα μία γιορτή στο «Nick Galis Hall»! Ο ΑΡΗΣ Midea υποδέχεται απόψε (20:15) τον Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας και το «Nick Galis Hall» ξαναφορά τα καλά του. 

Το γεμάτο γήπεδο είναι και φέτος σήμα κατατεθέν στο ελληνικό, αλλά και το ευρωπαϊκό μπάσκετ και είμαστε σίγουροι ότι αυτή η εικόνα θα εμφανιστεί και απόψε. Υποστηρίζουμε με θέρμη την ομάδα μας και την προστατεύουμε από οτιδήποτε μπορεί να την πλήξει εν όψει της συνέχειας. 

Η σεζόν είναι «μαραθώνιος», η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έχει πολύ σημαντικές εντός έδρας αποστολές μπροστά της και είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος του ΑΡΗ Midea θα κάνει τα πάντα για να την προστατέψει, ώστε το «Nick Galis Hall» να συνεχίσει να παρουσιάζει αυτήν την εντυπωσιακή εικόνα και να «σπρώχνει» τον ΑΡΗ σε επιτυχίες.Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται:

-Στην μπουτίκ, από τις 14:00 έως την έναρξη του αγώνα

-Στα εκδοτήρια του γηπέδου, από τις 18:15 έως την έναρξη του αγώνα. Στην πλατφόρμα της More: https://www.more.com/.../festivalkae-aris-eisitiria.../

-Συνεχίζεται, φυσικά, και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για Ελλάδα και Ευρώπη!

Όλοι μαζί, για ακόμα μία νίκη!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.