Αργυρόπουλος για Μελισσοχώρι: «Πρωταθλητισμός και ανάδειξη παικτών»

Metrosport Team27 Ιουνίου 2024


Ο Μέγας Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου προχώρησε σε έναρξη της συνεργασίας με τον 27χρονο και ταλαντούχο προπονητή Αργυρόπουλο Θάνο (κάτοχος διπλώματος UEFA Α΄), ο οποίος πέρυσι ήταν στον πάγκο της ΑΠΕΛ, την οποία ως πρωταθλήτρια την οδήγησε στην επόμενη κατηγορία. Eχει εργαστεί στο παρελθόν στις κάτωθι ακαδημίες: Αρης, Κανονιέρηδες,

 Απόλλωνα Καλαμαριάς, ΠΑΟΚ Διάπλαση, Οδυσσέα Κορδελιού, ΑΕ Φιλύρου, ΔΑΣ Ωραιοκάστρου. Επίσης σε ανδρικό επίπεδο έχει εργαστεί ως προπονητής σε: Κανονιέρηδες, Μακεδονικό Λητής, Αγιο Γεώργιο, Μακεδονικού Ασκού, Ποσειδώνα Καλαμαριάς.

O νεαρός προπονητής μιλώντας στη «Μ» και στον Παύλο Κερασιώτη για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, είπε: «Η απόφαση να αναλάβω το Μελισσοχώρι πάρθηκε μετά από πολύ σκέψη, καθώς είχα και άλλες προτάσεις. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο πρόεδρος της ομάδας Ανέστης Παπαδόπουλος που από την πρώτη συνάντηση κατάλαβα ότι πρόκειται για έναν " "εραστή" αυτής της ομάδας και σε συνδυασμό με την διοίκηση δημιουργούν ένα σύνολο ανθρώπων με ενθουσιασμό και όρεξη για να αναγεννηθεί ο Μέγας. 

Οι στόχοι που έχουμε θέσει εξ αρχής είναι ξεκάθαρα ο πρωταθλητισμός με σωστή και μεθοδική δουλειά. Η ομάδα θα αποτελείται από ένα κράμα ποδοσφαιριστών, μικρών και έμπειρων πού είναι χρόνια στην ομάδα με όρεξη για δουλειά και διάκριση. 

Το ελκυστικό ποδόσφαιρο θα είναι το κύριο μέλημα μας. Επίσης, σημαντικό στοιχείο είναι ότι η ακαδημία αποτελείται από 125 παιδιά και ανήκει στο δίκτυο του ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι την προηγούμενη σεζόν η Κ14 έφτασε μέχρι τους οχτώ καλύτερους στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Ο στόχος μας είναι να βγάλουμε ποδοσφαιριστές από την ακαδημία για να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές στην ανδρική αλλά και επαγγελματίες καθώς οι συνεργασίες υπάρχουν. Η ομάδα και εγώ είμαστε έτοιμοι να τους υποστηρίξουμε. Αυτό από μόνο του αποτελεί ένα κίνητρο για εμένα. Πρωταθλητισμός και ανάδειξη ποδοσφαιριστών ένα δημιουργικό και μακροπρόθεσμο πλάνο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.