Αργεντινή: «Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη ο Μέσι»

Metrosport Team17 Ιουλίου 2024

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής θα μπορούσε να αντιμετωπίσει πειθαρχικές ποινές αφού οι παίκτες ηχογραφήθηκαν να τραγουδούν ένα ρατσιστικό και υποτιμητικό τραγούδι για τη Γαλλία κατά τη διάρκεια των εορτασμών στο λεωφορείο της ομάδας μετά τη νίκη του στον τελικό του Κόπα Αμέρικα 2024.

«Παίζουν για τη Γαλλία, αλλά έρχονται από την Ανγκόλα. Θα τρέχουν καλά. Τους αρέσει να γ… τρανς σαν τον γ… τον Μπαπέ. Η μάνα τους είναι από τη Νιγηρία. Ο πατέρας του είναι από το Καμερούν, αλλά το διαβατήριο γράφει Γάλλος» ήταν τα λόγια του συνθήματος και το βίντεο δεν άργησε να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γαλλίας αναμενόμενα ζητά εξηγήσεις από την αντίστοιχη της Αργεντινής, αλλά δεν είναι η μόνη. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται ακόμα και η κυβέρνηση της Αργεντινής, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να καλεί τον Λιονέλ Μέσι να απολογηθεί δημόσια για όσα συνέβησαν.

«Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Το ίδιο και ο πρόεδρος της AFA. Μας φέρνει ως χώρα σε δύσκολη θέση μετά από τόση δόξα» τόνισε χαρακτηριστικά, λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση  καταγγελία της Γαλλικής Ομοσπονδίας (FFF).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.