ΑΡΧΙΣΕ Ο «ΠΟΛΕΜΟΣ»: Το μεγάλο κανάλι (MEGA) έβγαλε στη σέντρα τον «Σούπερ Μάριο» και τις επιχειρήσεις του

Δημήτρης Μπούζας17 Ιουλίου 2024

Κουμπάροι - ξεκουμπάροι και κολλητοί σχεδόν τρεις δεκαετίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Μάριος Ηλιόπουλος («Σούπερ Μάριος»)… «για την μπάλα»… όπως θα έλεγε απλά και απόλυτα κατανοητά η κοινή γνώμη, βρέθηκαν «απέναντι» με ότι σημαίνει αυτό το τελευταίο. Και λέμε με ότι σημαίνει, γιατί οι γνωρίζοντες καλά τον χαρακτήρα όπως και την οικονομική ισχύ και των δύο, προβλέπουν συγκρούσεις που θα ταρακουνήσουν συθέμελα τον χώρο του ποδοσφαίρου. Ήταν φίλοι, κουμπάροι. 

Δεκαετίες ολόκληρες προφανώς να «συμπορεύτηκαν» σε πολλές καταστάσεις και… μεγάλα πράγματα. Μέχρι τη στιγμή που ράγισε το κολλητιλίκι για τα όποια συμφέροντα και χώρισαν οι δρόμοι τους. Όμως η μοίρα τους αποφάσισε να τους φέρει και πάλι «κοντά». Μαζί στον ίδιο χώρο!!! Με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να αιφνιδιάζεται δυσάρεστα και να ενοχλείται σφόδρα, όπως επιβεβαιώνουν οι άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος. 

Ο λόγος; Ένας και απόλυτα κατανοητός. Δεν μπορούσε ποτέ να διανοηθεί, πολύ περισσότερο και να ανεχθεί, διάδοχο του μισητού Μελισσανίδη, έναν πρώην κολλητό του και το σοβαρότερο του ιδίου επιχειρηματικού βεληνεκούς και επικίνδυνα απρόβλεπτο χαρακτήρα. Ήδη τα πρώτα «δείγματα» του νέου ηγέτη της ΑΕΚ, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, έμπειρος πλέον μετά από την 12ετή σχεδόν ενασχόληση του με το ελληνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο, «βλέπει» ή μάλλον καλύτερα «νιώθει» απέναντι του ένα… αντίπαλο δέος. 

Ως εκ τούτου κρίνει και αποφασίζει πως θα έπρεπε να τον «υποδεχθεί» με τον ίδιο τρόπο, όπως το έκανε με τον ηγέτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ομολογουμένως του έκανε πολλές «κηδείες», με κορυφαία το ξεθεμέλιωμα της ερυθρόλευκης παράγκας που «γεννούσε» αδιάκοπα και ανεμπόδιστα σημαδεμένους τίτλους. Πρώτο βλήμα ο εκφοβισμός! Έτσι με το καλημέρα σχεδόν χθες το μεγάλο κανάλι το MEGA, έβγαλε στη σέντρα την επιχειρηματική δραστηριότητα του νέου ηγέτη της ΑΕΚ, επιστρατεύοντας την ειδική σε παρόμοιου είδους αποστολές, συμπαθέστατη Ράνια Τζίμα. 

Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να αναφερθούμε στο θέμα που επέλεξαν για να πλήξουν τον Ηλιόπουλο. Με δυο λόγια θα σας πούμε ότι αφορούσε μία από τις πιο πετυχημένες κερδοφόρες επιχειρήσεις του. Μένουμε στο δια ταύτα. Κάτι που έχει και την ξεχωριστή σημασία του. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη οι μετά βεβαιότητας αναμενόμενες «κόντρες» ανάμεσα στους δύο πρώην φίλους και κουμπάρους. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γνωρίζοντες καλά τον Μάριο Ηλιόπουλο, προειδοποιούν πως δεν είναι του χαρακτήρα του να δέχεται να ανέχεται τέτοιου είδους συμπεριφορές και ότι δεν θα αργήσει με τον δικό του τρόπο να στείλει κι αυτός το δικό του μήνυμα. 

Προσωπικά πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια, σε αυτό που ξεκίνησε άκομψα και πολύ πρώιμα ο ερυθρόλευκος πρόεδρος. Ο οποίος χωρίς να το αντιληφθεί έχρισε πλέον… ως αντίπαλο δέος τον άπειρο, αλλά εξαιρετικά εύθικτο και απρόβλεπτο «Σούπερ Μάριο». Έναν επιχειρηματία όπως προαναφέραμε του ιδίου βεληνεκούς.

Στασιμότητα παρατηρήθηκε και στη χθεσινή μέρα σε ότι έχει σχέση με τη μεταγραφική δραστηριότητα. Ο Φορτούνης όπως άλλωστε αναμενόταν δεν απάντησε στον Ολυμπιακό και θεωρείται υπερσίγουρη η συμφωνία του με τον Γιώργο Δώνη. Στον ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον και η αγωνία επικεντρώνονται σε Μεϊτέ. 

Υπήρξε ιδιαίτερη συνομιλία Ιβάν – Λουτσέσκου και οι γνωρίζοντες καλά τον χαρακτήρα του Ρουμάνου κόουτς, διαβεβαιώνουν πως ο Ραζβάν ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος από αυτή τη συνομιλία. Ελπίζουμε τα όσα είπαν να αφορούσαν την ποιοτική μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ, έστω και με λιγότερες προσθήκες από όσες αρχικά είχαν σχεδιαστεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.