Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στον Άρη

Metrosport Team13 Ιουνίου 2023

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Από σήμερα (13/06) θα βρίσκονται στη διάθεση των φιλάθλων οι κάρτες διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και ήδη, αρκετοί φίλοι των «κιτρίνων» βρέθηκαν στα σημεία πώλησης για να ανανεώσουν ή και να κλείσουν τη θέση τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Οι κατηγορίες είναι αρκετές. Συγκεκριμένα, 

Ανανέωση Εισιτηρίου Διαρκείας – Νέο Εισιτήριο Διαρκείας.

Παιδικό Εισιτήριο Διαρκείας. Πενήντα τοις εκατό (50%) έκπτωση από την αρχική τιμή σε όλες τις θύρες (δικαίωμα ανανέωσης κατά τη διάρκεια της 1ης περίοδού). Αγορά από γονέα ή κηδεμόνα με Αποδεικτικό ΑΜΚΑ και Πιστοποιητικό Γέννησης παιδιού/ ών. Χορηγείται σε παιδιά γεννηθέντα από 01/01/2009. Δεν πωλούνται μεμονωμένα και δεν πωλούνται μέσω διαδικτύου.

ΚΙΤΡΙΝΗ Κερκίδα (Οικογενειακό). Αγορά από γονέα ή κηδεμόνα με Αποδεικτικό ΑΜΚΑ και Πιστοποιητικό Γέννησης παιδιού/ ών. Χορηγείται σε παιδιά γεννηθέντα από 01/01/2009. Δεν πωλούνται μεμονωμένα και δεν πωλούνται μέσω διαδικτύου.

Εισιτήριο ΑμΕΑ (67% και άνω αναπηρία). Διατίθενται στις θύρες G2, G7 & G9 .Ο φίλαθλος θα πρέπει να προσκομίζει φωτοτυπία της βεβαίωσης του ΚΕ.Π.Α. Οι φίλαθλοι με αναπηρικό αμαξίδιο δικαιούνται ΔΩΡΕΑΝ είσοδο, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό τους και του συνοδού τους έως και 3 ημέρες πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα στο tickets@arisfc.com.gr Δεν πωλούνται μέσω διαδικτύου.

Φοιτητικό. Με επίδειξη φοιτητικού πάσο σε ισχύ. Δεν πωλούνται μέσω διαδικτύου. – Ανέργου. Βεβαίωση Ανεργίας σε ισχύ. Δεν πωλούνται μέσω διαδικτύου.




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.