Αρχή για τον ΑΟ Χανιώτης και όλες οι μεταγραφές

Χρήστος Λιάπης03 Αυγούστου 2024

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία του  Α.Ο. Χανιώτης ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της  Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Παντζιαρά και του επιτελείου του, Νίκου Τσαλουκίδη συνεργάτη προπονητή και Δημήτρη Μίκικη προπονητή τερματοφυλάκων, με κύριο στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Τα φιλικά παιχνίδια που έχει προγραμματίσει μέχρι τώρα και θα δώσει η ομάδα είναι: 18/8 Α.Σ. Αστέρας Αγ. Νικολάου, 21/8 Αρης Κ19, 24/8 Ποσειδώνας Μηχανιώνας.

Μεταγραφικά αποκτήματα

Η ομάδα της Χαλκιδικής πήρε τους Βασίλη Πέλκα, 25χρονο μέσο από τη Βέροια, Ζήση Δήμου, από τη Δόξα Ορμύλιας, τον 20χρονο κεντρικό μέσο Γιώργο Ζουρνατζάκη από την Επανομή, τον 31χρονο επιθετικό Γιώργο Τσιρλίδη από τον Αετό Βαρβάρας, τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Βασίλη Φράγκο από τον Πιερικό και τον 31χρονο κεντρικό μέσο Έρνεστ Μετάι από τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου. 

Επίσης απέκτησε τον ακραίο επιθετικό Ηλίας Μπουλγκουρίδης από τον Βύζαντα, τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό Νίκο Κεχαγιά από τον Αιολικό, τον 20χρονο πλάγιο επιθετικό Ραφαήλ Τσέρα, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Άρη Κ19 και τον 18χρονο τερματοφύλακα Γιάννης Χουρμουζιάδη από τον Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.