Αραούχο: Η «σφιχτή» Ομόνοια και ο Άρης που το... σκέφτεται

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2024

Η Ομόνοια Λευκωσίας θέλει τον Σέρχιο Αραούχο και έκανε προσπάθειες να τον πείσει να υπογράψει. Οι τελευταίες πληροφορίες, πάντως, που μεταδίδουν κυπριακά σάιτ λένε ότι τα λεφτά που ζητά ο Αργεντινός είναι πολλά και η Ομόνοια δεν μπορεί να τα καλύψει.

Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος ότι ο Αραούχο αξιώνει 500.000 ως μισθό και 250.000 ως μπόνους μεταγραφής, ποσά τα οποία κρίνονται απαγορευτικά για τη διοίκηση της Ομόνοιας, η οποία δεν θα μπει στον πειρασμό να τα δώσει, εκτός αν ο ποδοσφαιριστής «πέσει» στις απαιτήσεις του.

Παράλληλα, από Ελλάδα το ενδιαφέρον για τον Αραούχο υπάρχει (;) μόνο από την πλευρά του Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν βρει ακόμη δεύτερο φορ, όπου στη θέση αυτή βρίσκεται μόνο ο Ζαμόρα, τη στιγμή που το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο και όσον αφορά τον Λορέν Μορόν.

Ο Ισπανός δεν έχει απαντήσει στην πρόταση της ΠΑΕ για επέκταση της συνεργασίας τους, επομένως, οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούν να κινηθούν με ευκολία στο υπόλοιπο διάστημα των μεταγραφών.

Ο Αραούχο απασχολεί περισσότερο θεωρητικά πλέον, αλλά καμία πλευρά δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει κάποια κίνηση, αν φτάσουμε στο παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.