Αράο: Ποια ομάδα ψάχνει το status του στον Παναθηναϊκό

Metrosport Team25 Αυγούστου 2024

Το ενδιαφέρον της Βάσκο Ντα Γκάμα για τον 32χρονο Αράο έφερε στην επιφάνεια το Portal Vascaino από τη Βραζιλία.

Στο σχετικό ποστ αναφέρεται πως μεσοαμυντικός των «πρασίνων» βρίσκεται στο στόχαστρο της Βάσκο, η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ψάχνεται για το καθεστώς του παίκτη στον Παναθηναϊκό.

 Το δημοσίευμα τονίζει:  «Στην προσπάθειά της για να ενισχυθεί, η Βάσκο εξερευνά την κατάσταση του μέσου Αράο, πολυπρωταθλητή παίκτη με τη Φλαμένγκο.

 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δημοσιογράφου Φάμπιο Τόρες, ρώτησε για τον Γουίλιαν Αράο που τώρα αγωνίζεται στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Η πληροφορία επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

 Η έρευνα για το status του Αράο έγινε στην εκκίνηση της μεταγραφικής περιόδου. Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, αλλά ο παίκτης παραμένει στο ραντάρ της Βάσκο Ντα Γκάμα για αυτή τη σεζόν. Έχει παίξει σε μεγάλα κλαμπ της Βραζιλίας, όπως η Κορίνθιανς, η Φλαμένγκο και η Μποταφόγκο. Είναι βετεράνος και έχει κερδίσει παντού πολλούς τίτλους».

Ο Αράο έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και δεν είναι απίθανο να ξεκινήσει συζήτηση περί επέκτασης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.