Άπσον: «Δουλεύουμε σκληρά, πάμε με δύναμη κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2024

Ικανοποιημένος από το θετικό ευρωπαϊκό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο FIBA Europe Cup εμφανίστηκε ο Ντεβόντε Άπσον. Ο Αμερικανός αναφέρθηκε στην πολύ σκληρή δουλειά που κάνει η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι και υπογράμμισε πως οι νίκες δίνουν τη δύναμη με την οποία ο Δικέφαλος του Βορρά θα υποδεχθεί στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε σπουδαία νίκη κόντρα στη Λίμπουργκ για το FIBA Europe Cup και ετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου (κεκλεισμένων των θυρών) στην Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Μετά το νικηφόρο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας, ο Ντεβόντε Άπσον στις δηλώσεις του, τόνισε πόσο σημαντική είναι η δουλειά στις προπονήσεις του Μάσιμο Καντσελιέρι, ώστε ο ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάμε με νίκες. Ξεκινήσαμε δυνατά και πάμε στον αγώνα του Σαββάτου με μεγάλη δύναμη. Νομίζω πως η ομάδα το αξίζει, είμαστε εδώ και καιρό και δουλεύουμε σκληρά. Ο προπονητής μας πιέζει καθημερινά και πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα μετρήσει.

Πρέπει να επαινέσω τον προπονητή, όλα πάνε βάση πλάνου. Δουλεύουμε σκληρά για τη νίκη. Στο παιχνίδι με τη Λίμπουργκ ήταν πραγματικά δύσκολο, πολύ σκληρό ματς, χάσαμε κάποια σουτ, η άλλη ομάδα έπαιξε εξαιρετικά. Στο τέταρτο δεκάλεπτο απλά παλέψαμε, ήταν το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε για τη νίκη.

Και οι φίλαθλοι ήρθαν να μας στηρίξουν, ήταν περίπου 300 και μας στήριξαν σε όλο το παιχνίδι, βοηθώντας μας πολύ. Νομίζω βοήθησαν πολύ για τη νίκη. Θα είναι ένα καλό μάθημα για εμάς, θα πάμε για προπόνηση την Παρασκευή και θα μάθουμε από αυτό. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε για να δούμε ότι δεν είναι όλα εύκολα. Θα δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω θα πετύχουμε μακροπρόθεσμα.

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα εκπλαγούμε θετικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.