Αποθέωση για Ντιαντί στην πατρίδα του: «Η σπουδαία κίνηση του Άρη!»

Γιώργος Στράντζαλης23 Σεπτεμβρίου 2024

Η σταθερά ανοδική πορεία του Κλέιτον Ντιαντί με τη φανέλα του Αρη δεν περνάει απαρατήρητη, καθώς το όνομα του 18άχρονου Σενεγαλέζου ήδη ακούγεται έντονα τόσο εντός Ελλάδας όσο και εκτός συνόρων.

Ο Ντιαντί ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Είχε εξαιρετική απόδοση, ειδικά στο πρώτο κομμάτι του αγώνα που εξέθεσε την αντίπαλη άμυνα από την πλευρά του και ασφαλώς του πιστώνεται η ασίστ το γκολ του Μάνου Γκαρθία με το οποίο ο Αρης πήρε το προβάδισμα. 

 Μετά από πέντε αγωνιστικές στην Super League πάντως οι Κιτρινόμαυροι βλέπουν την επένδυση που έκαναν το καλοκαίρι με τον Σενεγαλέζο να αποδίδει γρήγορα καρπούς, καθώς αποκτήθηκε με φόντο το μέλλον αλλά με την ποιότητα και την σταθερά ανοδική πορεία που καταγράφει ο Ντιαντί έχει καταφέρει να κερδίσει πολύ γρήγορη την εμπιστοσύνη του Άκη Μάντζιου.

Η απόδοση που είχε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν πέρασε απαρατήρητη στη χώρα του καθώς πολλά ειδησεογραφικά site ασχολούνται με αυτήν. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας wiwsport….

“Η σπουδαία κίνηση του Αρη Θεσσαλονίκης. Το βράδυ του Σαββάτου, η ομάδα του Απόστολου Μάντζιου κέρδισε έναν από τους διεκδικητές του τίτλου, τον Ολυμπιακό. Νίκη με 2-1 που ήρθε κυρίως χάρη στο υπέροχο πρώτο ημίχρονο των Κιτρινόμαυρων, που ανέβηκαν ξανά στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο νεαρός 18χρονος Σενεγαλέζος εξτρέμ Κλέιτον Ντάντι, ο νέος αγαπημένος των οπαδών, έκανε εξαιρετική δουλειά για να δώσει μια ασίστ στον Μάνου Γκαρσία στο 3ο λεπτό του αγώνα. Στη συνέχεια λίγο πριν την ανάπαυλα έδωσε το δεύτερο χτύπημα, ένας από τους πολλούς Ισπανούς στις τάξεις του Αρη, ο Λόρεν Μορόν. Η μείωση του σκορ από τον Μαροκινό Αγιούμπ Ελ Κάαμπι δεν άλλαξε κάτι”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.