Αποθέωση A Bola για Παυλίδη-«Ο Ήρωας του Γουέμπλεϊ»

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2024

Ήταν μια μέρα «μαύρη», με λίγο φως. Σ’ αυτή την ατάκα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιγράφεται απόλυτα το κλίμα οδύνης του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ και η μεγάλη νίκη της Εθνικής επί της Αγγλίας στο Nations League.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης, σκόρερ των δύο γκολ της Εθνικής, είναι πρώτο θέμα στην πορτογαλική A Bola, η οποία τον αποθεώνει ως «Ήρωα του Γουέμπλεϊ».

Όλη η προσπάθεια της Εθνικής ομάδας ήταν καταπληκτική αγωνιστικά. Σε μια αναμέτρηση που δε θα έπρεπε να γίνει, οι διεθνείς έκαναν την υπέρβαση, θυσίασαν τον εαυτό τους για την ομάδα, όπως τόνισε και ο Τάσος Μπακασέτας στην αρχηγική του ομιλία και πήραν μια τεράστια νίκη την οποία αφιέρωσαν στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η πορτογαλική A Bola αποθεώνει στο πρωτοσέλιδό της τον Βαγγέλη Παυλίδη. Ο επιθετικός της Μπενφίκα χαρακτηρίζεται «Ήρωας του Γουέμπλεϊ» με την εφημερίδα να εξηγεί: «Ο επιθετικός της Μπενφίκα πέτυχε και τα δυο γκολ στην ιστορική νίκη της Ελλάδας επί της Αγγλίας».

Η Record στη δική της αναφορά σημειώνει «Ο Παυλίδης κατέστρεψε την Αγγλία» και διευκρινίζει: «Δύο γκολ στο ιστορικό 2-1».




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.