Αποτελεσματικός ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου επικράτησε της ΑΕ Πυλαίας (δηλώσεις, pics)

Metrosport Team15 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου περισσότερο αποτελεσματικός ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο πέτυχε το δεύτερο τρίποντο του στη Eupolamp Α1 ΕΠΣΜ καθώς επικράτησε της ΑΕ Πυλαίας το 4-1.
Στο πρώτο ημίχρονο και για ένα μισάωρο η ομάδα του Βαγγέλη Γκόλια μπλόκαρε τους γηπεδούχους με το γρήγορο ποδόσφαιρο και τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές και νωρίς μάλιστα στο 11’ μετά από πλασέ του Γκόλια απέκρουσε δύσκολα ο Γιώτας και στην επαναφορά της μπάλας ο Νατσιόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του Ωραιοκάστρου και άνοιξε το σκορ. Το γκολ αυτό αποσυντόνισε τον Κεραυνό που προσπαθούσε να βρει τα πατήματα του και αυτό δεν το εκμεταλλεύτηκε η ΑΕ Πυλαίας.
Στο 33’ μετά από σουτ φάουλ του Τσίτα η μπάλα βρήκε το τείχος έξω από την περιοχή και στην επιστροφή της με μια βολίδα ο Τσίτας ισοφάρισε στέλνοντας το παιχνίδι με αυτό το σκορ στο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Κεραυνό να αφήνει στα αποδυτήρια τον κακό του εαυτό και με την αποτελεσματικότητα που τον διακρίνει φέτος πέτυχε τρία γκολ παίρνοντας μια μεγάλη και δύσκολη νίκη. Στο 55’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι που τους το αρνήθηκε ο διαιτητής ενώ τρία λεπτά μετά πάλι ο κορυφαίος Παπαϊωάννου κέρδισε πέναλτι το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.
 Το εκτέλεσε εύστοχα στο 58' ο φορ του Κεραυνού Τσίτας κάνοντας το 2-1. Στο 65’ είχαμε ρεσιτάλ του Ντοκου ο οποίος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και πλάγια μπήκε μέσα απέφυγε δύο αντιπάλους και με αριστερό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μαλιάτσο. Από εκεί και έπειτα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα το παιχνίδι γιατί η ομάδα του κ.Κορμαρη έχοντας δύο γκολ διαφορά απελευθερώθηκε με αποτέλεσμα να πετύχει και ένα τέταρτο γκολ στο 84’ με μια από τις αλλαγές του, τον Κερναλη ο οποίος σε τετατέτ πλάσαρε ιδανικά τον γκολκίπερ της Πυλαίας


Στα πλεονεκτήματα του φετινού Κεραυνού είναι η αποτελεσματικότητα που έχει και σε αγώνες που δεν δημιουργεί πολλές φάσεις,  γιατί διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να σκοράρουν.

Από την πλευρά της η ΑΕ Πυλαίας ήταν γρήγορη με αυτοματισμούς. Αν εκμεταλλευόταν καλύτερα το πρώτο μισάωρο του αγώνα θα έφευγε σίγουρα με βαθμούς από το Ωραιόκαστρο.

Μετά τον αγώνα δήλωσαν:

Κορμαρής: «Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕ Πυλαίας για το ωραίο της παιχνίδι αλλά και στους παίκτες μας για την προσπάθεια τους.

Στα πρώτα 25 λεπτά είχαμε προβλήματα στα μαρκαρίσματα μας και δεχτήκαμε ένα γκολ. Η ισοφάριση μας βοήθησε να βρούμε σιγά σιγά τα πατήματα μας και στο δεύτερο ημίχρονο να ανεβάσουμε κατακόρυφα την απόδοσή μας και να πετύχουμε 3 γκολ και να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Γκόλιας (ΑΕ Πυλαίας): Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου για την προσπάθεια αλλά και στον Κεραυνό για την νίκη και το καθαρό παιχνίδι που έπαιξε. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα αδικεί την προσπάθεια των παικτών μου και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να έχουμε πετύχει παραπάνω από 2 γκολ. Πληρώσαμε τα λάθη μας στο 2ο ημίχρονο αλλά και τις λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή που επέφεραν εκνευρισμό. Το πέναλτι ήταν κατά φαντασία. Ελπίζω το σημερινό αποτέλεσμα να μας γίνει μάθημα για την συνέχεια του πρωταθλήματος». 








Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.