Coldplay: Αποσύρονται από τη μουσική σκηνή;

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2024

Αποσύρονται οι Coldplay από την παραγωγή μουσικής; Κι όμως είναι αλήθεια που πρόκειται να συμβεί!

Πότε ωστόσο πρόκειται να γίνει; Τι δήλωσε για το θέμα αυτό ο frontman των Coldplay Κρις Μάρτιν;

Ακόμη δεν έχει συμβεί. Θα γίνει όμως και είναι αλήθεια. Οι Coldplay θα αποσυρθούν από την παραγωγή μουσικής. Πότε θα συμβεί; Ο frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν, το αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Apple Music 1.

Ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι οι Coldplay που επτά φορές έχουν κατακτήσει το βραβείο Grammy, θα αποσυρθεί μετά την κυκλοφορία του 12ου στούντιο άλμπουμ του:

«Θα κάνουμε μόνο 12 κανονικά άλμπουμ και αυτό είναι αλήθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κρις Μάρτιν. Τα standards ποιότητας που έχει θέσει η μπάντα, σύμφωνα με τον Μάρτιν, είναι τόσο υψηλά αυτή τη στιγμή που «για ένα τραγούδι είναι σχεδόν αδύνατο να τα φτάσει, κάτι που είναι υπέροχο. Και έτσι, ενώ θα μπορούσαμε να ρίξουμε την ποιότητα, προσπαθούμε να βελτιωθούμε».

Για ποιον λόγο όμως το συγκρότημα επέλεξε να αποσυρθεί μετά από 12 άλμπουμ;

Το όριο των 12 άλμπουμ δεν προέκυψε από το πουθενά δήλωσε ο Μάρτιν: «Υπάρχουν μόνο επτά βιβλία Χάρι Πότερ. Υπάρχουν μόνο 12 ½ άλμπουμ των Beatles, υπάρχουν περίπου τα ίδια για τον Μπομπ Μάρλεϊ, αυτοί είναι οι ήρωές μας.

Για να κάνεις ένα άλμπουμ σπουδαίο ως συγκρότημα, είναι τόσο πολύς ο καβγάς των ανθρώπων και θέλω να δώσω στους άλλους λίγο από τη ζωή τους για τον εαυτό τους».

Ο Μάρτιν είπε ότι, επειδή του αρέσει να δουλεύει πάνω σε νέα μουσική, πιθανότατα θα συνεχίσει να το κάνει και μετά την απόσυρση του συγκροτήματος.

Οι Coldplay κυκλοφορούν στις 4/10 το 10ο άλμπουμ τους με τίτλο «Moon Music» και μετά από αυτό, θα απομένουν μόνο δύο κυκλοφορίες άλμπουμ.

Το συγκρότημα μόλις ολοκλήρωσε το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας του «Music of the Spheres», από την οποία έχει αποκομίσει έσοδα πάνω από 1 δισ. δολάρια και θα συνεχίσει συναυλίες σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Ασία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.