Απόστολος Λύτρας: Στο «σφυρί» η μεζονέτα και το γραφείο του

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Μεγάλη αίσθηση προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα, ο οποίος τέθηκε από σήμερα Πέμπτη (20/6) σε καθεστώς προσωρινής κράτησης μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του επιβλήθηκαν για το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού κατά της συζύγου του.

Σύμφωνα με το Mega, πλην της σοβαρής δικαστικής περιπέτειας, ο γνωστός ποινικολόγος είναι, πλέον, αντιμέτωπος και με σωρεία οικονομικών προβλημάτων, καθώς ορισμένα από τα περιουσιακά του στοιχεία ετοιμάζονται να βγουν σε πλειστηριασμό ακόμη και τα επόμενα 24ωρα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, την Τετάρτη (26/6) βγαίνει στο σφυρί η μεζονέτα του στο Πάτημα Χαλανδρίου.

 Αυτή που φιλοξενείται σ’ ένα οικόπεδο 410 τ.μ. όπου διαμένουν η πρώην σύζυγός του και οι κόρες τους. Από εδώ φέρεται να ξεκίνησε χθες για να παραδοθεί, μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μέρος από τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι όπου έμενε με την 37χρονη σύζυγό του στον Γέρακα και προσπαθούσε να πάρει στα χέρια του, προχθές το βράδυ, σκόπευε να τα χρησιμοποιήσει για τη ρύθμιση του συγκεκριμένου χρέους ώστε να σταματήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού. 

Κάτι, που εμμέσως πλην σαφώς ανέφερε και στο μήνυμα που έστειλε, στο viber, με αποδέκτες την σύζυγο και συνεργάτες του.

 Ο Απόστολος Λύτρας, ωστόσο, βρίσκεται αντιμέτωπος και με τον πλειστηριασμό γραφείων του, επί της οδού Εμμανουήλ Μπενάκη στο κέντρο της Αθήνας. Αυτά, είναι προγραμματισμένο να βγουν στο σφυρί στις 20 Νοεμβρίου, με τιμή εκκίνησης τις 74.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.