Απόστολος Λύτρας: Εφιάλτης στον Κορυδαλλό-Φοβάται αντίδικους που έστειλε φυλακή

Metrosport Team24 Ιουνίου 2024

Ο ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του αλλά και την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που του επιβλήθηκαν.

Η διαβίωση του κύριου Λύτρα ωστόσο στη VIP πτέρυγα τω φυλακών Κορυδαλλού δεν εξελίσσεται καθόλου ομαλά. Έτσι, μετά τον καυγά της πρώτης βραδιάς ο κύριος Λύτρας έχει να αντιμετωπίσει κάτι πολύ χειρότερο: Τους ανθρώπους που έχει στείλει στη φυλακή ο ίδιος!

Σύμφωνα με το MEGA, έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας από τη διοίκηση του σωφρονιστικού καταστήματος, καθώς φοβάται τους αντίδικούς του, οι οποίοι είναι σκληροί ποινικοί. O Απόστολος Λύτρας μένει στο κελί 4, το οποίο σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα είναι το καλύτερο στις εγκαταστάσεις, ενώ δεν προαυλίζεται, κατόπιν δικής του απόφασης.

«Σπάει» τη σιωπή του ο πατέρας του: «Έδωσε και η γυναίκα του αφορμή»

Παράλληλα, ο Μανώλης Λύτρας, πατέρας του γνωστού ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα, μίλησε την Κυριακή (23/6) στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για την υπόθεση ξυλοδαρμού. «Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα το περάσουμε τι να κάνουμε. Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε αφορμή η γυναίκα του. Ήταν η κακιά η ώρα», είπε ο πατέρας του ποινικολόγου.

Τρεις ημέρες μετά την προφυλάκισή του, ο Απόστολος Λύτρας με γραπτή του δήλωση ζητά την προστασία της οικογένειάς του και ζητά ξανά συγνώμη για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του. Την ίδια ώρα, ο γνωστός ποινικολόγος ετοιμάζεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης, αφού κρίθηκε πως παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.