Απόστολος Γκλέτσος: «Οραματίζομαι τον εαυτό μου πρωθυπουργό»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Καλεσμένος στην παρέα του Buongiorno, στο Mega, ήταν σήμερα (18/9) ο Απόστολος Γκλέτσος. Μάλιστα, ο οποίος μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη συνέντευξή του είπε ότι «οραματίζομαι τον εαυτό μου πρωθυπουργό». Μετά από την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη, ο Γκλέτσος σε παρελθοντική του συνέντευξη είχε εκφράσει την επιθυμία του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος.

«Ναρκισσισμός...»

«Στον προοδευτικό χώρο οι άνθρωποι έχουν μόρφωση, διαβάζουν, ψάχνουν, δίνουν αγώνες και είναι λογικό να υπάρχουν πολλοί που το ψάχνουν, το θέλουν, πιστεύουν στον εαυτό τους και θέλουν να βάλουν πλάτη». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, για τον οποίο είπε ότι δεν είναι πολιτικό ον κι ότι διακατέχεται από ναρκισσισμό.

«Όταν ξετύλιξε ο Κασσελάκης τι είναι, είδαμε ότι δεν μας κάνει. Ήταν ένας άνθρωπος που περιδιάβαινε τα κανάλια, μίλαγε για τον προσωπικό πλούτο και ευτυχία του. Δεν είναι πολιτικό ον, δεν κάνει για την πολιτική, δεν κάνει για την Αριστερά».

«Πάθαμε ένα σοκ. Χάσαμε τον φυσικό μας ηγέτη, τον Αλέξη Τσίπρα. Πιαστήκαμε από μία σανίδα σωτηρίας, χωρίς να ξέρουμε πολλά γι’ αυτόν. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι νάρκισσος. Να βρεθείς αρχηγός σε ένα αριστερό κόμμα, το οποίο κυβέρνησε 4,5 χρόνια την πατρίδα, που πρώτη φορά η Αριστερά γίνεται κυβέρνηση και βρίσκεσαι να είσαι δεύτερος και το μόνο που σε ενδιαφέρει – μου έρχεται να βάλω τα κλάματα – να δείξεις το σαλόνι σου στον Νίκο Ευαγγελάτο;», είπε.

«Δεν τον έδιωξε η Κεντρική Επιτροπή, τον ‘ξέρασαν’ τα ιερά και τα όσια της Αριστεράς», συμπλήρωσε ο Απόστολος Γκλέτσος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους χαρακτηρισμούς Κασσελάκη περί «κουκουλοφόρων». «Ήξερε τι έλεγε; Αν ήξερε θα έπρεπε να ντραπεί, δεν λέγονται αυτά τα πράγματα». 

Επί σειρά ετών ο Απόστολος Γκλέτσος έχει δώσει μάχες στην τοπική αυτοδιοίκηση, έχοντας τελέσει στο παρελθόν δήμαρχος Στυλίδος, και πλέον νιώθει έτοιμος να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πιστεύω ότι έχω αυτές τις ικανότητες. Πάω για να βάλω πλάτη να βοηθήσω. Θα πάω, θα δούμε τι θα ψηφίσει η βάση μας και θα το σεβαστώ απόλυτα. Την επόμενη ημέρα θα υπηρετήσω όποιος αρχηγός βγει, εκτός από τον Κασσελάκη. Αν βγει ο Κασσελάκης, χωρίς θόρυβο παίρνω τον εαυτό μου και πάω σπίτι μου».

«Έχω οραματιστεί πως θα είμαι ως πρωθυπουργός, πέρα από αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έχω προσωπολατρεία με τον Αλέξη Τσίπρα. Θεωρώ ικανότατους όλους τους υποψήφιους για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ», είπε.

Για τη ‘Γη της Ελιάς’

Λίγο πριν την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου της «Γης της Ελιάς», ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της σειράς του MEGA, στην οποία πρωταγωνιστεί.

«Η Βάνα Δημητρίου και τα παιδιά της παραγωγής, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου, κάνουν επιτυχίες πάντα, αλλά δεν είναι τυχαίο. Έχουν επενδύσει στα καλύτερα μηχανήματα. Η Βάνα ξέρει πάρα πολύ καλά τη δουλειά της», είπε και συνέχισε: «Διαβάζω τώρα στα επεισόδια, έχω τη σχέση μου με την Αθηνά, έχω τη σχέση μου μου με τον Στάθη και κρατάει αυτές τις σχέσεις σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά έχουμε τα παιδιά μας και βγάζει προβλήματα μέσω αυτών, πράγματα που συμβαίνουν και στη ζωή μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.