Αποστολίδης: «Ο Μιχαηλίδης μπορεί να καλύψει το κενό του Κουλιεράκη - Θέλει μια ή δύο προσθήκες ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team16 Αυγούστου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, μιλώντας για την επικείμενη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας στα playoff του Europa League. Παράλληλα, έκανε τη δική του εκτίμηση για το αν ο Μιχαηλίδης μπορεί να καλύψει το κενό του, ενώ σχολίασε και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Είναι καλό το ότι θα φύγει μετά τα play off του Europa League. Κάτι που ήταν να γίνει, θα γίνει. Δεν μπορέσαμε να προχωρήσουμε και στην Ευρώπη,  επομένως είναι καλά τα λεφτά, καλή η τιμή, αλλά καλή και η ευκαιρία για έναν νέο ποδοσφαιριστή με εξέλιξη που πρέπει να πάρει τον δρόμο του. Σίγουρα δεν είναι τέλειος, αλλά είναι πολύ καλός αμυντικός και βάζει και μερικά γκολ.

Οπωσδήποτε θέλεις έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα σου, όμως αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Για το αν ο Μιχαηλίδης μπορεί να καλύψει το κενό του: «Μπορεί να καλύψει το κενό, αλλά θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα για την προσαρμογή και την  μονιμοποίηση του. Είναι καλός και μπορεί να δώσει πολλά, όμως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό και μάλιστα ποιοτικό επιτέλους, γιατί συνεχίζει στην Ευρώπη αλλά έχεις και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. 

Θέλει ενίσχυση ο ΠΑΟΚ, ασχέτως αν έχει καλές μονάδες. Μια ή δύο ακόμη προσθήκες χρειάζεται για να ανταπεξέλθει η ομάδα σε όλες τις υποχρεώσεις, με την ευχή και την προϋπόθεση πως και οι Τσάλοφ και Ντισουντάλι θα δώσουν αυτά που πρέπει να δώσουν».

Τέλος, έκανε την δική του εκτίμηση και για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν: «Ο ΠΑΟΚ σιγά σιγά, δηλαδή σε ένα μήνα, θα είναι πολύ καλύτερος, θα έχει και παιχνίδια στα πόδια του. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος και των τίτλων γενικότερα. Και πάλι θα είναι μια ιστορία μεταξύ των 4, αν και ο Άρης μπορεί να διεκδικήσει πράγματα. Πάντως ο ΠΑΟΚ θα είναι σε κάθε περίπτωση βασικός διεκδικητής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.