Αποστολίδης: «MVP του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου» - Ο Μεϊτέ , ο Μίσιτς και η ενίσχυση στον «1»

Metrosport Team22 Μαΐου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κούλης Αποστολίδης, με τον παλαίμαχο άσσο του ΠΑΟΚ να μιλάει αναφορικά με τον κορυφαίο του Δικεφάλου στον δρόμο προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την περίπτωση Μίσιτς για την οποία είχατε ενημερωθεί, αλλά και για την ανάγκη ενίσχυσης στη θέση «1».

Για τον κορυφαίο του ΠΑΟΚ: «MVP του φετινού ΠΑΟΚ, είναι ο Λουτσέσκου με την άποψη μου να είναι διαρκής από τις ημέρες που τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα, ξέρει μακροπρόθεσμα τη δουλειά του και είναι ο άνθρωπος των επιτυχιών, είναι πολύ καλός στη δουλειά του».

Για την περίπτωση Μίσιτς: «Εγώ είμαι της άποψης ξαναζεσταμένο φαγητό σπάνια έχει τη γεύση του παρελθόντος. Για να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου και τον κόσμο, δεν ξέρω αν αυτός είναι ο παίκτης που χρειάζεται ο Λουτσέσκου, αν τον χρειάζεται, τότε να τον πάρει. Θα πρέπει να σημειώσω σαν παλιός ποδοσφαιριστής ότι η ομάδα χρειάζεται ταχύτητα και έκρηξη στον χώρο του κέντρου, έχοντας μπροστά του την πρόκληση του Champions League».

Για τον Μεϊτέ: «Με έχει μπερδέψει ο Μεϊτέ, φαίνεται αργός , αλλά μόνο αργός δεν ήταν σε παιχνίδια που για τον ίδιο φαινόντουσαν πιο σοβαρά, θα έλεγα πως ίσως ήταν αλλού το μυαλό του σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Πλέον , η ομάδα θα πρέπει να έχει έναν κανονικό επιθετικό, αναπτύσσοντας και τον Τζίμα και όλα αυτά τα λέω χωρίς να θέλω να μειώσω τους υπάρχοντες».

Ενώ τόνισε: «Σοβαρή προσθήκη που θα πρέπει να κάνει η ομάδα , μαζί με την παραμονή του Κοτάρσκι, θα πρέπει να είναι και η απόκτηση του πορτιέρο πίσω από τον Κροάτη».

View on Vocaroo >>

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.