Αποστολίδης: «Ήταν σωστό ο Βιεϊρίνια να μείνει εκτός - Ο Λουτσέσκου να δώσει χρόνο στον Θυμιάνη»

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚΚούλης Αποστολίδης, μιλώντας για την απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου να «κόψει» από την ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ τον Αντελίνο Βιειρίνια και τον Τόμας Μουργκ. Παράλληλα, εξέφρασε άποψη και για το κενό που υπάρχει στα μπακ, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά δεν πρόλαβε να ενισχυθεί σε αυτή την θέση πριν την πάροδο της διορίας της UEFA.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Εγώ συμφωνώ και την γνώμη για τον Βιειρίνια την έχω ξαναπεί δημόσια και πριν δυο και τρία χρόνια. Αφού έπρεπε να γίνει περικοπή, ήταν σωστό να είναι αυτός ο τεράστιος παίκτης που προσέφερε πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ, σε μια ηλικία που δυσκολεύεται και το λέει ο ίδιος. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα». 

Για το αν ο ίδιος αυτοπροτάθηκε στον Λουτσέσκου, ώστε να τον αφήσει εκτός: «Αυτό αν το έκανε, πραγματικά είναι που μεγάλη κίνηση που αξίζει σεβασμό».

Για το «κόψιμο» και του Τόμας Μουργκ: «Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά θεωρώ ότι τον έκοψε επειδή είχε το θέμα με τους ξένους και τους γηγενείς. Άρα έπρεπε να κόψει κάποιον. Δεν μπορώ να πω αν είναι σωστή ή όχι αυτή η απόφαση, αλλά ο προπονητής σε αυτά είναι επιστήμονος, επειδή ξέρει τους ποδοσφαιριστές και θα είχε τους λόγους του. Άρα συμφωνώ με την απόφασή του».

Τέλος, για το κενό που έμεινε στα μπακ: «Έπρεπε να αποκτηθεί στόπερ επιπέδου κι ήταν λάθος που δεν αποκτήθηκε. Για να μην κλαίμε όμως για αυτό, υπάρχει η εξής προσωπικότητα...Υπάρχει ο Θυμιάνης, που για να τον επέλεξαν στον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε ο Λουτσέσκου να του δίνει χρόνο σαν σέντερ μπακ μήπως και χρειαστεί αυτός. Από την στιγμή που δεν πήραν σέντερ μπακ, κάτι πρέπει να γίνει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.