Αποστολίδης: «Αποτυχημένη μεταγραφή ο Σαμάτα - Η ΠΑΕ υπολογίζει τους βετεράνους, αλλά δεν ήταν σωστή η κίνηση αλλαγής θέσης τους»

Metrosport Team25 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κούλης Αποστολίδης, με τον παλαίμαχο άσσο του ΠΑΟΚ να μιλάει για την αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου στον πρώτο του επίσημο αγώνα με αντίπαλο τη Μπόρατς, όσα του άρεσαν , αυτά που χρειάζονται διόρθωση αλλά και τη μετακίνηση των βετεράνων από τη σουίτα που είχαν στη διάθεση τους.

Αρχικά ανέφερε στην εισαγωγή του: «Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη, κάτι το οποίο είναι αναμενόμενο, ήταν η πρώτη επίσημη αναμέτρηση με αρκετές απουσίες βασικών, όπως ο Κωνσταντέλιας, ο Ζίβκοβιτς και ο Κεντζιόρα που έδειξε ότι έλειψε. Στον επόμενο αγώνα πιστεύω ότι η ομάδα θα δείξει άλλο πρόσωπο και εύκολα ή δύσκολα θα περάσει καθώς του πάνε και τα εκτός έδρας παιχνίδια σε τέτοιες περιστάσεις».

Για την ευστοχία της ομάδας: «Αν ήταν πιο εύστοχη η ομάδα θα ήταν διαφορετικό το σκορ, όπως και αν ήταν λιγότερα τα ατομικά λάθη, έτσι πάνω σε αυτό βασίζω την άποψη μου ότι η ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερη στον αγώνα ρεβάνς. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ βασίζεται στην γρήγορη ανάπτυξη με αντεπιθέσεις. Έτσι στην εκτός έδρας αναμέτρηση θα είναι καλύτερες οι συνθήκες για να αναπτύξει το παιχνίδι του».

Για το Μαντί Καμαρά: «Έρχεται από διάστημα απραξίας, χρειάζεται έναν χρόνο προσαρμογής παρά το γεγονός ότι ο ίδιος προέρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά είναι ένας πολύ καλός παίκτης».

Για τον Σαμάτα: «Ο Σαμάτα δείχνει ότι είναι μία αποτυχημένη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής, καθώς μπορεί να ταιριάζει κάπου αλλού καλύτερα. Οι συμπαίκτες του προσπαθούν και καλά κάνουν να τον στηρίξουν ψυχολογικά».

Ενώ για τον αγώνα που θα έχει μπροστά του ο Δικέφαλος σε περίπτωση πρόκρισης: «Με τη Μάλμε το θετικό είναι ότι η ομάδα θα έχει δεθεί και άλλο, θα έχει ενισχυθεί πιθανώς, οι παίκτες θα έχουν αποκτήσει ρυθμό και αυτά τα στοιχεία θα βελτιώσουν την ομάδα και θα αποδίδει στα περσινά στάνταρ».

Τονίζοντας για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την αλλαγή θέσης στους βετεράνους: «Να πω χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες, ότι δεν ήταν μία κίνηση εκ μέρους της διοίκησης την οποία θα ενέκρινα, αλλά θα πρέπει να δούμε λεπτομέρειες της κίνησης αυτής που δεν είναι σωστή κατά τη γνώμη μου. Η ΠΑΕ υπολογίζει τους βετεράνους αλλά αυτή η κίνηση δεν ήταν σωστή. Είναι καλό να γίνει μία συνάντηση των βετεράνων με τη διοίκηση. Η ΠΑΕ μπορεί να έχει τους λόγους της για αυτή τη μετακίνηση, αλλά νομίζω ότι πρέπει να τους εξηγήσει τους λόγους που γίνεται αυτή η μετακίνηση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.