Αποστολίδης για Μιχαλήτσο: «Ήταν πολύ σοβαρός άνθρωπος με μετρημένα λόγια, ενέπνεε σεβασμό»

Metrosport Team12 Οκτωβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, ο οποίος μίλησε για τον θάνατο του Γιάννη Μιχαλήτσου που σκόρπισε την θλίψη στην οικογένεια των κιτρινόμαυρων. 

''Με τον Γιάννη είχαμε αρκετά καλή σχέση και βλεπόμασταν συχνά είτε σε διάφορες εκδηλώσεις των βετεράνων, είτε σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Τα δυσάρεστα νέα πληροφορήθηκα μέσα από το ραδιόφωνό σας. Ήξερα ότι είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά δεν περίμενα να φύγει τόσο σύντομα. Τον εκτιμούσα ως φίλος. Πρόσφερε πολλά στον Άρη και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ήταν ένας σοβαρός άνθρωπος, μετρημένος που σεβόταν τους γύρω του. Ειλικρινά λυπήθηκα και θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Υπήρχε μεγάλη αλληλοεκτίμηση μεταξύ μας. Παίξαμε αρκετά χρόνια αντίπαλοι. Ο Γιάννης ήταν νεότερος. Τον θυμόμουν. Είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι πρόσφερε από πολλά πόστα στον Άρη. Μετά από ντέρμπι βρισκόμασταν αρκετές φορές. Δεν είχαμε ποτέ θέματα μεταξύ μας. Δεν πείραζε κανέναν. Ήταν πολύ σοβαρός άνθρωπος με μετρημένα λόγια. Όλη του η στάση ενέπνεε σεβασμό. Τέτοια στοιχεία τα εκτιμώ σε έναν άνθρωπο. Να είναι γεροί οι άνθρωποι του Γιάννη και να τον θυμούνται''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.