Αποστολίδης: «Αν ήταν άλλος προπονητής στη θέση του Λουτσέσκου, θα είχε απολυθεί»

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ και ένας από τους κορυφαίους παίκτες της χρυσής εποχής του συλλόγου. Ο λόγος για τον Κούλη Αποστολίδη. 


Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου μίλησε αναφορικά με την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Σχολίασε τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου που ακολούθησαν τις νίκης κορυφής των ''ασπρόμαυρων'', αλλά μίλησε και για τον Βιεϊρίνια.

Αρχικά ανέφερε για τον αναμέτρηση: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ μετά τα τρία τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Οι παίκτες έβγαλαν έναν εκνευρισμό γιατί ήξεραν την σημασία του αγώνα και της πίεσης που υπήρχε. Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που έγιναν, οι παίκτες ηρέμησαν και ήρθε το γκολ. Πιστεύω ότι η ομάδα θα επιστρέψει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος με ανεβασμένη την ψυχολογία».


- Ήταν σημαντική η συνεισφορά του Βιεϊρίνια για να έρθει η νίκη; Το ρωτάμε παρότι στο παρελθόν είχατε εκφραστεί δημόσια για το μέλλον του Βιεϊρίνια...

 «Ο Βιεϊρίνια μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε την ασίστ για το γκολ και στο συγκεκριμένο παιχνίδι προσέφερε. Μπορεί να αξιοποιηθεί ανά διαστήματα στα παιχνίδια και να βοηθήσει με την εμπειρία του. Στο διάστημα που αγωνίστηκε κόντρα στον Λεβαδειακό ήταν πολύ καλός και δεν αναφέρομαι μόνο για την ασίστ που έδωσε, αλλά και για τη γενικότερη συνεισφορά του».


Ο Μπακαγιόκο που δεν ήταν καλός, κατά γενική ομολογία, μπορεί να διορθώσει τις αδυναμίες του; Σε βάθος χρόνου;

 «Ο Μπακαγιόκο είναι πολύ έμπειρος παίκτης με παραστάσεις. Χρειάζεται μεγαλύτερο χρόνο προσαρμογής. Βλέπω ότι προσπαθεί να κάνει πράγματα που του έβγαιναν στο παρελθόν, τα οποία τώρα δεν του βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Το λάθος που έκανε λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν έχασε την μπάλα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και έδωσε την δυνατότητα στον Ζίνι να δημιουργήσει μία ευκαιρία, είναι ενδεικτικό της αγωνιστικής κατάστασης του, αυτή την χρονική περίοδο».


- Θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο για τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου; 

«Ο υπαινιγμός του Λουτσέσκου πιστεύω ότι δεν αφορούσε καθόλου τους δημοσιογράφους. Απευθυνόταν ξεκάθαρα στον Ιβάν Σαββίδη που μπορεί να τον κρατήσει ή να τον απομακρύνει από την ομάδα. Υπάρχει μία ξεκάθαρη διαφωνία μεταξύ των δύο αντρών. Ο καθένας έχει τα δίκια του, αλλά ο προπονητής όταν ζητάει κάποιους παίκτες, αυτοί πρέπει να έρχονται την ώρα που τους ζητάει για να είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην ομάδα την κατάλληλη στιγμή».

- Αν ήταν άλλος προπονητής στον πάγκο του ΠΑΟΚ και έκανε αυτού του είδους τις δηλώσεις, τι θα γινόταν; 

«Αν ήταν κάποιος άλλος προπονητής και δεν ήταν ο Λουτσέσκου, με αυτού του είδους τις δηλώσεις θα μιλούσαμε αυτή την στιγμή για απόλυση προπονητή. Όμως ο Λουτσέσκου με τα πεπραγμένα του, τους τίτλους που κατέκτησε και την προσωπικότητα του, είπε δημόσια αυτά που πιστεύει, χωρίς να έχει κάποια επίπτωση».

Ολοκληρώνοντας για τον ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι συνδιεκδικητής του πρωταθλήματος, στην Ευρώπη υπάρχει περιθώριο για την ανάκαμψη σε επίπεδο ομίλων».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.