Αποστολή... Κωνσταντινούπολη για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ ως πρωτοπόρος στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Superleague με 13 βαθμούς, αφήνει πίσω του τις εγχώριες διοργανώσεις και στρέφει την προσοχή του στην Ευρώπη και την πρεμιέρα του στο ανανεωμένο Europa League, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την Γαλατασαράι (25/9, 22:00, Metrosport.gr, Metropolis 95.5, Cosmote Sports 2hd).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του πήραν τις απαραίτητες ανάσες και έχουν μπροστά τους δύο προπονήσεις, σήμερα Δευτέρα και αύριο (23/9), ώστε ο Ρουμάνος να καταλήξει στο τελικό πλάνο του ενόψει της αναμέτρησης στο Rams Park όπου θα έχει την υποστήριξη περίπου 2.000 φίλων της ομάδας που θα κάνουν το ταξίδι για τη γείτονα χώρα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου έδωσε ανάσες σε συγκεκριμένους παίκτες στον αγώνα απέναντι στον ΝΠΣ Βόλου, όπως στον Τσαλόφ και τον Κωνσταντέλια, διαχειρίστηκε τους στόπερ του με το ντεμπούτο του Κόλεϊ, ωστόσο μετράει παρουσίες και... απουσίες.

Μπράντον Τόμας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς αποτελούν περιπτώσεις που έχει στραμμένο το ιατρικό τιμ πάνω τους την προσοχή ώστε να φανεί αν θα μπορέσουν να επανακάμψουν και να είναι στα πλάνα του προπονητή του, με τον Σέρβο να έχει μείνει προληπτικά εκτός Πανθεσσαλικού ώστε να προστατευτεί για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.