Αποστολάκης: «Καλύτερα 100 φορές Βόκολο παρά Αλόνσο»

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στράτος Αποστολάκης, με τον παλαίμαχο άσσο του Παναθηναϊκού να σχολιάζει την αγωνιστική εικόνα των Πρασίνων αλλά και την περίπτωση του Λεωνίδα Βόκολου σε περίπτωση που τεθεί θέμα προπονητή.

Αρχικά ανέφερε: «Στον Παναθηναϊκό πρέπει να βρουν τη μαγική συνταγή, είναι θέμα χρημάτων ή θέμα ομάδας; Αυτό θα πρέπει να το βρουν όσοι είναι στα αποδυτήρια της ομάδας , δεν ξέρω αν χρειάζονται μεταγραφές αξίας χρημάτων ή ουσίας».

Προσθέτοντας για το αν υπάρχει θέμα προπονητή: «Αυτόματα στις μεγάλες ομάδες με 2-3 κακά αποτελέσματα, τίθεται θέμα προπονητή και αν αυτά συνεχιστούν , τίθεται θέμα διοίκησης, δεν ξέρω αν έχουν εξετάσει τι φταίει , αυτό το ξέρουν οι άνθρωποι που είναι μέσα στην ομάδα. Μετά από μία ακόμα γκέλα, νομίζω ότι θα υπάρξει θέμα προπονητή».

Ενώ για τον Λεωνίδα Βόκολο: «Όταν μπαίνει κάποια στιγμή θέμα προπονητή, πάντα μπαίνουν ονόματα στο τραπέζι. Αν μου έλεγες Αλόνσο ή Βόκολο, θα έλεγα 100 φορές Βόκολο. Τουλάχιστον θα ξέραμε τι συμβαίνει στην ομάδα, γιατί ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε στις αναμετρήσεις του εντός συνόρων και πήρε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη δύναμη του κόσμου και το βάρος της φανέλας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.