Απόψε στη «Δίκη»: Νέες αποκαλύψεις για το «πλυντήριο» του στοιχηματισμού - Γιατί θα συνεχίσουν να έρχονται ξένοι διαιτητές - Τι θα γίνει με τον τελικό

Metrosport Team15 Απριλίου 2024

Η "Δίκη στο Open", στη νέα εποχή. Το μακροβιότερο talk show, σήμερα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Η αθλητική εκπομπη των μεγάλων αποκαλύψεων δινει πάλι τον τόνο για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι.

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην τελική ευθεία - Όλες οι απαντήσεις από τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

ΕΡΕΥΝΑ: Το ξέπλυμα ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, το παράνομο στοίχημα και τα χειραγωγημένα ματς - Στο studio η ποινικολόγος Έλλη Μελέμη και η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα.

ΘΕΜΑ: Γιατί θα συνεχίσουν να έρχονται ξένοι διαιτητές - Σχολιάζει ο πρώην διεθνής ρέφερι Γιώργος Κασναφέρης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τι θα γίνει με τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος - Οι τελευταίες εξελίξεις από τους δημοσιογράφους Πάνο Βόγλη και Γιώργο Μπούζο.

36 χρόνια "Δίκη", με όλο το αθλητικό παρασκήνιο. .

Σήμερα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΈΪΛΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΨΙΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: https://www.tvopen.gr/watch/204868/hdikhstoopendeyterastis2100zontanasthnybridikhthleorashtoyopen

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.